Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Tatăl Mădălinei Manole îl amenință pe fostul ginere, la 10 ani de la moartea cântăreței. Gestul urât pe care l-a făcut Petru Mircea la mormântul artistei

Tatăl Mădălinei Manole îl amenință pe fostul ginere, la 10 ani de la moartea cântăreței. Gestul urât pe care l-a făcut Petru Mircea la mormântul artistei

Un articol de: Beatris Ionita - 16 Iul 2020, 11:33
Tatăl Mădălinei Manole îl amenință pe fostul ginere, la 10 ani de la moartea cântăreței. Gestul urât pe care l-a făcut Petru Mircea la mormântul artistei Galerie foto (1) Monden

Tensiunile între familia Mădălinei Manole și soțul regretatei cântărețe nu s-au stins încă, deși au trecut 10 ani de când aceasta a pierit. O confruntare violentă chiar la mormântul artistei a fost evitată milimetric, însă replicile dure nu au încetat să apară.  

 

 

Tatăl Madălinei Manole, la un pas să-l bată pe Petru Mircea

 

 

Ion Manole venit să îi aducă un omagiu fiicei sale, cu ocazia împliniri unui deceniu de când a urcat la cer, a ajuns la câteva minute după ce Petru Mircea a plecat. Însă bătrânul a aflat de un gest foarte urât făcut de ginerele său și s-a supărat extrem de tare. Se pare că tatăl și fratele artistei puseseră la mormântul acesteia niște flori cu câteva zile în urmă, iar Petru Mircea le-ar fi aruncat în timpul vizitei.

Pe data de 14 am fost iarăşi la mormânt, cu un fan de-al Mădălinei, în jurul orei 18.00. Paznicii se uitau ciudat la noi. Ne-au spus că o femeie arătoasă, bine îmbrăcată, a luat un ghiveci de pe mormânt şi atunci ei au oprit-o. Aceasta le-a spus că soţul Mădălinei a pus-o să ia florile. Apoi, povestea cumva s-a repetat. Paznicii ne-au mai spus că Petru Mircea abia plecase.A fost cât pe-aci să ne întâlnim cu el… Bărbatul cu care am fost are şi el rude decedate, înmormântate în altă parte, şi a fost mai întâi acolo. Dacă mergeam direct la Mădălina, îl prindeam pe Mircea… Era cu Iuda. Să vedeţi ce a făcut! A luat din vază florile aduse de noi sâmbătă şi le-a aruncat, ca să le pună pe ale lui acolo. Altădată le punea lângă. Vazele sunt aduse tot de noi. De ce nu a venit el cu o altă vază, să-şi pună florile lui?A mai aruncat şi cele două ghivece de flori frumoase, cu zeci de boboci, şi le-a dus la ghenă", a povestit tatăl regretatei cântărețe. 

 

Tatăl regretatei artiste a mărturisit că a ajuns la capătul răbdarii și că nu mai este dispus să îl ierte pe fostul ginere.A fugit la mare, la Mamaia, deşi părinţii n-o lăsau. Le-a trimis o poză de acolo, dar şoc: au văzut cum arată de la talie în jos

"Dacă îl prind, îl omor! Şi cel cu care am fost îl făcea bucăţi dacă îl prindea pe acolo, pentru ce a făcut! Eu pentru copil am avut răbdare până acum cu el. Pentru copilul fetei mele m-am purtat frumos cu el! Cine ştie ce îi spune el copilului!", a spus Ion Manole pentru click.ro. 

 

 

Sinuciderea Mădălinei Manole a fost un șoc pentru familie și apropiați

 

 

Cântăreața Mădălina Manole s-a sinucis în urmă cu 10 ani, pe 14 iulie 2010, chiar în ziua în care a împlinit 43 de ani. Acesta a fost găsită decedată în locuința ei, autoritățile stabilind că artista a înghițit un pesticid foarte toxic iar decesul a survenit în câteva minute.

Mădălina avea 43 ani, un băieţel de 1 an, un soţ care o susţinea artistic şi o casă în Otopeni, unde artista a decis să își ia viața. Cu toate acestea, ea era deprimată pentru că intrase într-un con de umbră şi nu se mai regăsea în peisajul actual al muzicii româneşti, deşi avea 3 Discuri de Aur pentru vânzările albumelor sale care depăşiseră, fiecare, 1 milion de unităţi vândute, scrie adevarul.ro.

În martie 2010 îşi lansase cel de-al 9-lea album, „09 Mădălina Manole“, pe care îl promovase la televiziuni.

Astfel că, aceasta a decis să își pună capăt zilelor înghiţind Furadan, un pesticid extrem de toxic, interzis la comercializare, pe care a reuşit să-l procure cu ajutorul unei fane şi a unui traficant din Timişoara.

Moartea şocantă a artistei a provocat un șoc familiei și fanilor din întreaga țară.

 

Citeşte mai multe despre:   Madalina Manole,   Petru Mircea