Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden #STATIACASA Teatrul Țăndărică ține oamenii în locuințe cu reprezentații date live pe Facebook. Peste 23.000 de persoane, cu ochii pe ”Copacul cu Jucării”

#STATIACASA Teatrul Țăndărică ține oamenii în locuințe cu reprezentații date live pe Facebook. Peste 23.000 de persoane, cu ochii pe ”Copacul cu Jucării”

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 17 Mar 2020, 10:24
Foto: Captură Teatrul Țăndărică Facebook Monden

România e de luni în stare de urgență din cauza noului coronavirus și tot mai multe persoane și instituții dau dovadă de o mobilizare exemplară în efortul comun de a preveni răspândirea bolii.

Cum una dintre indicațiile cele mai importante ale autorităților și specialiștilor este ca oamenii să stea acasă și să evite pe cât posibil contactul cu alte persoane, Teatrul Țăndărică a anunțat că va transmite live, pe Facebook, spectacolele pentru copii. 

Și a început deja. Marți, de la ora 10.00, pe pagina de socializare a teatrului cei mici și părinții lor se pot uita la spectacolul „Copacul cu jucării”. La ora publicării acestei știri, peste 23.000 de oameni se uitau la spectacol. Live-ul a strâns peste 3.500 de reacții pozitive, 731 de comentarii și aproape 500 de distribuiri.

Teatrul Țăndărică ține oamenii în locuințe cu reprezentații date live pe Facebook. Peste 23.000 de persoane, cu ochii pe ”Copacul cu Jucării”

Citeşte mai multe despre:   Teatrul Tandarica