Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Fiica lui TEO TRANDAFIR trece prin clipe GRELE! Mesaj extrem de DUREROS: “ȚI-AI DESCHIS ARIPILE ȘI AI ZBURAT CĂTRE DUMNEZEU…”

Fiica lui TEO TRANDAFIR trece prin clipe GRELE! Mesaj extrem de DUREROS: “ȚI-AI DESCHIS ARIPILE ȘI AI ZBURAT CĂTRE DUMNEZEU…”

Un articol de: - 25 Mar 2018, 16:53
Fiica lui TEO TRANDAFIR trece prin clipe GRELE! Mesaj extrem de DUREROS: “ȚI-AI DESCHIS ARIPILE ȘI AI ZBURAT CĂTRE DUMNEZEU…” Monden

Un mesaj extrem de dureros postat pe rețelele de socializare de către fiica celebrei vedete de televiziune Teo Trandafir, pare să indice că familia acesteia trece prin clipe dureroase.

“Un înger ce era pe pământ… Este descrierea perfecta pentru Ana. Un suflet mare și puternic. Sperăm cu toții ca acolo, sus să îți găsești liniștea și pacea, să îi veghezi pe cei ce te iubesc. Dumnezeu te-a luat pentru că erai îngerul Lui preferat. Pentru că pe acest pământ nimic nu este drept…Să îți fie bine acolo unde ești, pentru că aici te chinuiai. Prin tot ce ai trecut, meriți ce este mai bun acolo, unde te-ai dus…Ți-ai deschis aripile și ai zburat către Dumnezeu… care te va ierta și odihni. Veii rămâne întotdeauna în inimile noastre. Să te odihnești în pace, Ana”, a scris fiica lui Teo Trandafir pe o poză urcată pe o rețea de socializare, potrivit cancan.ro.

Citeşte mai multe despre:   Teo Trandafir,   mesaj