Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Teo Trandafir își aniversează ziua de naștere. Lucruri mai putin știute despre îndrăgita prezentatoare

Teo Trandafir își aniversează ziua de naștere. Lucruri mai putin știute despre îndrăgita prezentatoare

Un articol de: Roxana Mirea - 02 Iun 2020, 09:17
Teo Trandafir își aniversează ziua de naștere. Lucruri mai putin știute despre îndrăgita prezentatoare sursa Foto: Facebook Monden

Teo Trandafir împlinește marți, 2 iunie, vârsta de 52 de ani. În prezent, este prezentatoarea emisiunii Teo Show de la Kanal D. Aceasta s-a născut în Pitești. Îndrăgita prezentatoare a urmat cursurile Facultății de Limbi și Literaturi Străine din cadrul Universității din București, secția arabă - engleză, iar apoi s-a angajat pentru prima dată ca vânzătoare de bilete la o agenție de turism. În 1990, Teo s-a căsătorit la Brăila cu pilotul Alexandru Trandafir, însă cei doi au divorțat pe cale amiabilă după șase ani, iar în anul 2004, Teo Trandafir a adoptat o fetiță căreia i-a dat numele Maia.

 

Teo Trandafir s-a căsătorit cu Alexandru Trandafir în 1990

 SCANDAL MONSTRU PROVOCAT DE CEL MAI CELEBRU CUPLU DIN ROMÂNIA: AM MERS LA POLIŢIE ŞI... (GALERIE FOTO)

În anul 1990, Teo Trandafir s-a căsătorit la Brăila cu pilotul Alexandru Trandafir, însă cei doi au divorțat pe cale amiabilă șase ani mai târziu. Marijul celor doi nu a durat prea mult, dar prezentatoarea TV a decis să păstreze numele fostului soț, despre care a avut mereu numai cuvinte de laudă.

„Era un om excepţional, bine, este şi în continuare excepţional doar că formaţia lui este una precisă ca zonă, la vremea respectivă el cadru militar, eu smulsă în 10 direcţii, o apucată în încercarea de a-mi menţine echilibrul într-o lume în care nu e nici milă şi nici repere, nu avea cum să funcţioneze, chiar dacă atracţia, fascinaţia tocmai de aici venea, din faptul că aveam senzaţia că ne completăm.

Aşa cum se întâmplă în viaţă, lucrurile care te determină să faci niste alegeri, se transformă în unele argumente pentru care desfaci acele alegeri. S-a ajuns exact în momentul în care libertatea mea şi felul de a sintetiza iute s-a transformat într-un defect. Şi am zis gata, ca oamenii civilizaţi, nu ne-am deranjat între noi, eu apucasem să mă lansez, a avut onoarea şi decenţa de a mă lăsa să îi port numele”, povestea Teo Trandafir, în urmă cu câţiva ani, pentru Ciao.ro.

 

Teo Trandafir a divorțat de Constantin Iosef după un mariaj care a durat șase luni

 

După divorț, prin decembrie 2011 l-a cuniscut pe Facebook pe cal care avea să devină al doilea soț al ei, Constantin Iosef. Căsătoria dintre el și Teo Trandafir a avut loc pe 2 iunie 2012.  Aceasta mărturisea prin 2012 că nu o speria faptul că atât ea, cât și Constantin Iosef mai fuseseră căsătoriți înainte.

„Mariajele noastre au un punct comun şi anume, faptul că şi eu şi el suntem mândri de ele. Nici unul dintre noi nu a avut un mariaj eşuat la modul clasic”, a declarat la acea vreme Teo.

Însă, nici acest mariaj nu a avut un final demn de „au trăit fericiți până la adânci bătrâneți”. Căsnicia a durat doar șase luni, iar pe 17 decembrie 2012 cuplul a anunțat că divorțează.

„Teo a fost persoana nepotrivită, dar providenţială. În urma căsătoriei amândoi am avut de câştigat. Ea s-a întors în televiziune, aşa cum şi-a dorit, iar eu, datorită ei, am regăsit- o, după 20 de ani, pe Manuela, marea mea dragoste. M-am reîntâlnit cu ea după divorţ, în momentul în care prietenii noştri comuni au pus-o la curent cu ce mi se întâmplase. Este total fals ceea ce s-a insinuat, cum că din cauza ei m-am despărţit de Teo. Eu şi Teo nu ne potriveam, eram total diferiţi, ne certam de fiecare dată când ieşeam în oraş, pentru că aveam percepţii diferite”, a mărturisit Constantin Iosef pentru Libertatea acum mai mulți ani.

Acest eșec în dragoste a marcat-o pe Teo Trandafir.

„Experiența căsătoriei cu Costi m-a rupt în două. Așa că, acum trebuie să am grijă, să nu o mai pațesc din nou. Așa că suflu și-n iaurt!”, mărturisea Teo Trandafir, după ce a divorţat de Constantin Iosef.

 

Teo Trandafir consideră că Maia „este un dar de la Dumnezeu”

 

Maia, fata pe care Teo Trandafir a adoptat-o în anul 2004, a devenit acum o adolescentă superbă la vârsta de 16 ani. Prezentatorea TV a vrut ca fiica ei să știe că ea nu este mama ei biologică, însă i-a spus mereu că „este un dar de la Dumnezeu”.

„I-am spus undeva la 2 ani și jumătate, mi-am dat seama că e momentul, pur și simplu m-a străfulgerat. Ne jucam cu plastilină, făceam pizza și mi-a rămas momentul întipărit în minte. Am întrebat-o: `Auzi, tu vezi perdelele astea colorate? Înainte erau negre, înainte de a veni tu. Florile astea le vezi? Înainte de a veni tu, nu erau`. Și a început să mă întrebe: `Dar înainte de a veni eu, păsările astea erau?` ;«Nu»; `Și tu ce făceai?`; `Eu plângeam`; `De ce?`; `Pentru că îl rugam pe Dumnezeu să îmi trimită un înger, și atunci ai venit tu purtată de patru îngeri într-un cearșaf`; `Și unde m-au pus?`. M-am dus în curte și i-am arătat exact locul unde au pus-o îngerii și, din momentul ăla, totul a început să se coloreze. Ea cu mintea ei de până în 3 ani putea să își imagineze o lume alb-negru devenind color. În felul ăsta am încercat să îi explic câtă bucurie, câtă fascinație, câtă esență a adus în viața mea", a povestit vedeta de la Kanal D pentru revista Viva.

De asemenea, Teo Trandafir a dezvăluit că Maia nu a fost „adoptată”, ci așteptată de ani de zile de când și-a dorit un copil.

„L-am întrebat pe Dumnezeu dacă trebuie să fac pasul acesta, iar la scurt timp, acesta mi-a răspuns și așa a apărut Maia”, a mărturisit vedeta.

 

 

Citeşte mai multe despre:   Teo Trandafir