Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Teo Trandafir, la un pas de MOARTE! „Știam că se va întâmpla ceva, pentru că prea era totul bine. Îmi doresc ceva brusc.”

Teo Trandafir, la un pas de MOARTE! „Știam că se va întâmpla ceva, pentru că prea era totul bine. Îmi doresc ceva brusc.”

Un articol de: B1.ro - 03 Dec 2018, 17:18
Teo Trandafir, la un pas de MOARTE! „Știam că se va întâmpla ceva, pentru că prea era totul bine. Îmi doresc ceva brusc.” Foto. Stiri Mondene Monden

Îndrăgita prezentatoare a trecut prin momente de cumpănă acum câțiva ani, confruntându-se cu probleme grave de sănătate, fiind chiar la un pas de moarte, scrie Click.

Simpatica prezentatoare de la Kanal D a trecut prin mai multe operații, după ce a fost diagnosticată cu pancreatită acută. 

Deși incidentul a avut loc în anul 2011, Teo încă își amintește de acele clipe. 

„Fiecare își caută și își găsește puterea în el și în cei apropiați. Eu am avut senzația când m-am întors că pot să mă detașez de povestea asta și să o iau de la început și senzația s-a transformat în certitudine. Mai e ceva, mâine mi se poate întâmpla din nou. Dacă o ținem într-o jelire non-stop, nu ne putem bucura de ce ne-a rămas. Da, poți să înveți din chestia asta dacă ții neapărat, dar lecția pe care eu am învățat-o este că e bine să nu mori. Sper doar să nu mi se întâmple din nou, asta e tot. Ce a fost a fost, nu mai contează, sper doar să nu se repete”, a mărturisit Teo pentru revista Viva.

Cu toate acestea, vedeta se bucură că fetița sa, Maia, a fost în afara pericolului.

„Știam că se va întâmpla ceva, pentru că prea era totul bine, prea eram eu deșteaptă și prea eram eu miezul. Știam că va urma ceva. Singurul „de ce” pe care mi l-am pus a fost: „De ce nu pot să fiu suficient de fericită că am fost eu? Pentru că au fost două posibilități, să fie copilul sau să fiu eu. Și îți dai seama că orice mamă ar lua asupra ei, zâmbind, orice nenorocire i s-ar întâmpla copilului. Și mă gândeam, la Viena, cât de norocoasă și cât de fericită am fost că am fost eu. (..) Nu mi-e frică de moarte deloc, pentru că la ea ajungem toți, mi-e frică de suferința de dinainte. Îmi doresc ceva brusc”, a mai adăugat prezentatoarea.

După ce a fost diagnosticată cu pancreatită acută și a stat șase zile internată la Spitalul Elias, starea lui Teo s-a înrăutățit și a fost transportată de urgență, cu elicopterul, la Clinica AKH din Viena. Prezentatoarea fost spitalizată vreme de trei luni, timp în care a trecut printr-o comă, dar și printr-o intervenție chirurgicală majoră, în urma complicațiilor cauzate de o infecție abdominală.
 

Citeşte mai multe despre:   Teo Trandafir