Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Pensia pe care o va primi Teo Trandafir de la statul român

Pensia pe care o va primi Teo Trandafir de la statul român

Un articol de: Beatris Ionita - 02 Iun 2020, 10:18
Pensia pe care o va primi Teo Trandafir de la statul român Monden

Teo Tradafir este una dintre cele mai longevive prezentatore din România, dar și una dintre cele mai îndrăgite datorită stilului ei sincer, dar în același timp amuzant, iar mulți se întreabă ce pensie va primi la bătrânețe, vedeta care a intrat în mass-media acum aproape 30 de ani, adică în 1991.

 

Teo Trandafir face parte din generația oamenilor care au schimbat televiziunea din România

 A GĂSIT UN CARD ÎNTR-UN BANCOMAT DIN RÂMNICU SĂRAT ȘI A ÎNCEPUT SĂ CUMPERE CU EL. A REGRETAT AMARNIC, DUPĂ CÂTEVA ORE. CE A PĂȚIT, E FĂRĂ PRECEDENT

Teo Tandafir s-a născut în Pitești, Județul Argeș, ca fiica a unui medic specializat în pediatrie și cardiologie. A absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine din cadrul Universității din București, secția arabă - engleză și a debutat în televiziune la începutul anilor ‘90.

Teo Trandafir a mărturisit într-un interviu că s-a îndrăgostit de televiziune în copilărie.

 „Țin minte că în perioada aceea unchiul meu și-a cumpărat televizor. Noi locuiam într-o mahala unde nu aveam apă și mama mă spăla cu apă de la o fântână din curte. Țin minte că îmi plăceau foarte mult emisiunile de divertisment – o iubeam pe Margareta Pislaru! – și mă gândeam ce fericiți trebuie să fie oamenii ăștia pentru că îmi imaginam eu că pe ei îi coafează cineva care nu-i trage de păr și ei nu fac decât să cânte, să danseze și să se distreze toată ziua. Așa a intrat televiziunea în viața mea', a povesti Teo Trandafir.

 

 

Teo Trandafir a avut dificultăți financiare la începutul carierei în televiziune

 

Vedeta a debutat la Fun Radio București, în 1991, ca secretară, apoi a devenit realizatoarea programului de știri, iar din 1993 s-a mutat la ProFm, unde a făcut cunoștiință cu meseria de prezentator. 

Este o perioadă în viaţă când fiecare trecem prin situaţii grele, iar oamenii au tendinţa să ne judece. Dacă te văd că strângi gunoaie, te judecă, crezând că toată viaţa ai făcut şi vei face asta. După o perioadă, m-am angajat la radio ca secretar-dactilograf, nu direct pe post. Am învăţat că oamenii au o perioadă a lor, niciodată să nu îi judeci după aparenţe”, a mai declara Teo Trandafir.

Perioada de la începutul carierei a fost cea mai dificilă pentru Teo. Din 1994, ea și Mircea Badea au devenit colegi la Tele 7abc, unde erau moderatorii emisiunii “Bună Dimineața, Romania”, air din 1997 s-a mutat tot împreună la Antena 1, unde au moderat „Dimineața devreme' și „Teo & Mircea show'.

 

 

Potrivit declarațiilor ei, atunci când lucra alături de Mircea Badea la Tele7 abc, amândoi trăiau în sărăcie. 

"Îmi aduc aminte de o perioadă în care aveam salariul de 2.000 de lei, o vreme când această sumă nu era mare lucru. Doar că eram plătită în banconte mici și, la final de lună, primeam banii în plic, alături de fluturașul de salariu. Aveam senzația că am câștigat considerabil. Într-o bună zi, m-au plătit în bancnote mari, aceeași sumă. Patru bancnote. M-am speriat îngrozitor și țin minte că am plâns. Pentru mine a fost o lovitură fantastică. Nu înțelegeam la vârsta aceea că valoarea banilor nu stă în greutatea plicului” a declarat Teo Trandafir pentru Libertatea.

 

 

Cariera lui Teo Trandafir a luat avânt odată cu emisiunea de la Pro Tv

 

Începând cu anul 2000, cariera prezentatoarei a luat avânt, oadtă cu emisiunea Teo de la ProTv, pe care a realizat-o timp de 6 ani. Din toamna anului 2013, Teo Trandafir prezintă emisiunea ”Teo Show” la Kanal D.

 

Pensia pe care o va primi Teo Trandafir de la statul român

 

Potrivit speculațiilor, după mai mult de un sfert de veac pe micul ecran, vedeta ar fi remunerată cu aproximativ 20,000 de euro, situându-se printre cei mai bine plătiți oameni de televiziune din România. În acest moment al carierei sale, este posibil ca vedeta să se aleagă cu o pensie de 2000 de euro pe lună.

 

 

Citeşte mai multe despre:   Teo Tradafir