Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Teo Trandafir refuză să își controleze fiica în vreun fel. „Nu mi-am permis niciodată să intru la ea în cameră fără să bat la ușă”

Teo Trandafir refuză să își controleze fiica în vreun fel. „Nu mi-am permis niciodată să intru la ea în cameră fără să bat la ușă”

Un articol de: Roxana Mirea - 29 Iun 2020, 08:38
Teo Trandafir refuză să își controleze fiica în vreun fel. „Nu mi-am permis niciodată să intru la ea în cameră fără să bat la ușă” sursa foto: Instagram Monden

Teo Trandafir are o relație fantastică cu fiica eu, iar Maia îi împărtășește ideile și preferințele. Adolescenta aduce un plus vieții lui Teo, iar vedeta o consideră pe fată „un dar de la Dumnezeu”. Conexiunea dintre Maia și mama ei este foarte puternică, iar respectul reciproc nu lipsește nici el. De exemplu, Teo Trandafir nu intră în camera fetei ei fără să bată la ușă, iar adolescenta face și ea același lucru.

 

Teo Trandafir îi oferă Maiei spațiul personal de care are nevoie

 

Lui Teo Trandafir nu-i vine să creadă că fata ei este deja o adolescentă, însă este fericită că și-a îndeplinit obiectivul.

„Cel mai adesea nu, pentru că văzând-o zilnic îmi e greu să înțeleg. Văzând-o în fotografii realizez că a devenit o domnișoară în toată regula. Când am văzut-o prima dată avea 50 de centimetri, acum are 164, ceea ce mi se pare extraordinar. Sunt fericită că mi-am dus misiunea până la capăt, mai are puțin până la majorat, când va deveni adult”, a declarat prezentatoarea TV pentru Libertatea.

Maia și Teo Trandafir o au relație de prietenie, pe lângă una de mamă-fiică. Ba mai mult, vedeta îi acordă fiicei sale toată intimitatea de care are nevoie. Nu o controlează și nu îi interzice să facă ceva.

„De când era copil, tocmai pentru că știam că va veni acest moment (n.r. al adolescenței), nu mi-am permis niciodată să intru la ea în cameră fără să bat la ușă. Și reciproca este valabilă. Ne-am respectat spațiul personal. Momentele ei trebuie să și le trăiască cum simte ea. Se duce în cameră, face ce are de făcut, vorbește cu cine vrea. Dacă este ceva care mi se pare demn de dispreț este să interzici ceva cuiva. Eu am fost adepta recomandărilor, a discuțiilor constructive, a explicațiilor atunci când a fost nevoie”, a mai mărturisit aceasta.

 

Teo Trandafir, despre faptul că Maia n-ar putea-o dezamăgi niciodată

 Tunelul secret de sub Palatul lui Gigi Becali. E incredibil unde duce. Era folosit şi de Carol al II-lea

Prezentatoarea TV a dezvăluit că Maia s-a confruntat cu fenomenul de bullying, însă a știut mereu cum să treacă peste. Ba mai mult, Teo spune că atunci când ea s-a confruntat cu acest fenoment, Maia a fost cea care a luat atitudine și a rezolvat situația.

„Maia este un om cu o putere incredibilă. Nu are nevoie de protecția mea și de deciziile mele. Nu știu ce vorbește ea pe contul ei de Instagram. Cred că la 16 ani e suficient de „coaptă” încât să știe. Și-a luat hate de mică. Dar este suficient de matură să înțeleagă și este mult mai dură decât pare. Are un discernămând fantastic și, la un moment dat, când am fost eu victima unui bullying din partea unui tânăr cam de vârsta ei, ea a fost cea care a luat atitudine”, a afirmat Teo Trandafir pentru sursa citată mai sus.

Vedeta trăiește cu o teamă că și-ar putea dezamăgi fiica în vreun fel, însă recunoaște că Maia n-ar putea să-i pricinuiască o dezamăgire cu care să trăiască toată viața.

„Maia îmi cam induce sentimentul ăsta. Chiar am avut recent o discuție în care îmi spunea că îi este frică să nu mă dezamăgească. I-am explicat că nu are cum să facă ceva care să mă dezamăgească de tot, niciodată. Aș trăi o stare tranzitorie de supărare, dar să trăiesc cu o dezamăgire fundamentală nu se poate. Dacă ea este așa, un om care se îndoiește cartezian, am început și eu să o fac. În teorie, înțeleg că este foarte greu să dezamăgești pe cineva care te cunoaște cu adevărat. Poți deveni o dezamăgire doar dacă tu te schimbi foarte mult, într-un timp foarte scurt, și devii altă persoană”, a mai spus Teo Trandafir despre fiica sa.

 

Citeşte mai multe despre:   Teo Trandafir,   fiica,   relatie