Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Teo Trandafir rupe tăcerea. Vedeta povestește coșmarul din Austria: Mă țin de pereți ca să învăț să merg

Teo Trandafir rupe tăcerea. Vedeta povestește coșmarul din Austria: Mă țin de pereți ca să învăț să merg

După ce mai bine de trei luni Teo Trandafir s-a luptat la granița dintre viață și moarte, vedeta a rupt tăcerea și a povestit, în exclusivitate pentru Cancan, clipele de coșmar pe care le-a trăit în Austria.

Teo dezvăluie că numai gândul la fetița ei, Maia, i-a dat putere să suporte cele două intervenții chirurgicale.

“Mă gândeam numai la Maia. Nu știam cine o să aibă grijă de ea, dacă eu mă duc. Mă întrebam de ce mi-a mai dat Dumnezeu copilul ăsta, dacă acum mă ia de lângă ea. Eu dormeam cu poza ei pe pernă, ea cu poza mea la București”, a istorisit Trandafir.

Deși acum momentul critic a trecut, traumele momentelor grele încă o urmăresc pe Teo, care nu izbutește să uite zgomotul infernal al aparatelor la care a fost conectată atâta timp.

“Este îngrozitor să stai pironit pe un pat de spital, cu tuburi în tine, cu aparate care piuie la capul tău și să nu poți scoate o vorbă, o silabă, iar în capul tău să năvălească o groază de întrebări”, povestește vedeta.

Teo: Este îngrozitor să stai pironit pe un pat de spital, cu tuburi în tine


După a doua operație Teo Trandafir a izbutit să scoată primele cuvinte, dar o parte din vocabular pur și simplu îl uitase. Acum cu 30 de kilograme mai slabă încearcă la București să își refacă organismul slăbit de boală și învață să meargă din nou.

“Vroiam să cer un lighean să mă spăl, deși mi se făcea zilnic igiena. Ziceam în capul meu, găleată, nu, vas, nu, dar cum mama mă-sii se zice. Mi-au trebuit 24 de ore să-mi aduc aminte cuvântul. Uitase nume de prieteni, de mari actori. Am pierdut 30 de kilograme și multă masă musculară. Îmi este greu să-mi susțin corpul, să mă așez, să mă ridic, mă țin de pereți ca să învăț să merg” a povestit Teo Trandafir.

Citeşte mai multe despre:   Teo Trandafir,   CanCan TV,   Austria,   spital,   moarte,   boală,   declaratii,   fetita