Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden "The Dark Knight Rises", lider în box office-ul nord-american, în ciuda masacrului din Colorado (VDEO)

"The Dark Knight Rises", lider în box office-ul nord-american, în ciuda masacrului din Colorado (VDEO)

Pelicula „The Dark Kinght Rises,” cel mai recent film din seria „Batman”, a adus profituri de 160,9 milioane de dolari în primul său weekend în cinematografe. Acesta reprezintă al treilea el mai de succes debut al unui film din toate timpurile și cel mai de succes pentru un film 2D.

Aceste profituri uriașe s-au înregistrat în ciuda masacrului tragic din Aurora, Colorado, în care 12 persoane au fost împușcate mortal la premiera filmului.

Se pare că masacrul a afectat întrucâtva profiturile, despre care se aștepta să fie chiar mai mari, relatează Entertainment Weekly. Astfel, vineri seară „The Dark Kinght Rises” a încasat 75,6 milioane de dolari la box office, însă sâmbătă doar 44,9 milioane. Desigur, nu se poate spune în mod conclusiv că această scădere este un efect direct al atacului din Aurora.

Vineri, James Eagan Holmes a deschis focul asupra spectatorilor aflați la un cinematograf din orașul Aurora, situat în statul american Colorado, la premiera filmului “The Dark Knight Rises”.

„The Dark Kinght Rises” este ultima parte a trilogiei Batman regizată de Christopher Nolan și îi are în rolurile principale pe Christian Bale, Michael Caine și Gary Oldman.

Trailer "The Dark Kinght Rises"


Embed:

Citeşte mai multe despre:   SUA,   masacru