Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Theo Pasa dă cărţile pe faţă. Este sau nu iubitul Simonei Halep?

Theo Pasa dă cărţile pe faţă. Este sau nu iubitul Simonei Halep?

Un articol de: - 11 Apr 2018, 16:56
Theo Pasa dă cărţile pe faţă. Este sau nu iubitul Simonei Halep? Monden

Theo Pasa, presupusul iubit al Simonei Halep, a dat cărţile pe faţă despre relaţia dintre el şi Simona Halep, după ce în presă a apărut informaţia cum că aceştia ar forma un cuplu.

Managerul clubului de fiţe din Miami a precizat că „nu a existat și nu există o relație amoroasă între el și Simona Halep", susţinând că este „un fan al Simonei Halep și al tuturor sportivilor".

„Bună dimineața. În urma articolelor apărute în spațiul public doresc să fac următoarele precizări; nu a existat și nu există o relație amoroasă între mine și Simona Halep. Iubesc sportul, am studiat Liceul Sportiv și Facultatea de Educație Fizică și Sport Constanța. Ca atare sunt un fan al Simonei Halep și al tuturor sportivilor așa cum cred că toți românii ar trebui sa fie... Este adevărat faptul că frecventez cafeneaua unde l-am cunoscut pe tatăl Simonei cu care am o relație bună de prietenie. Am tot respectul și considerația față de Domnul Halep, este un om deosebit care a făcut sacrificii mari în toată cariera Simonei. Am întâlnit-o pur întâmplător la munte și de asemenea merg de mai mulți ani la turneele ei din America. Cine înțelege sportul de mare performanță ar trebui să o aprecieze pe Simona pentru performanța genială realizată, dar și pentru faptul că este Ambasadorul numărul 1 al României pe toate planurile, să o susțină atunci când câștigă, dar mai ales atunci când pierde un meci! S-au inventat multe lucruri neadevărate despre mine personal, tot felul de zvonuri și ipoteze false în necunoștință de cauză, se confundă o relație de amiciție, prietenie cu una amoroasă care categoric nu există. Consider că e de datoria mea ca bărbat (machedon) să clarific această situație! Simona este o fată specială, modestă, ambițioasă care are nevoie de liniște și susținere pentru a-și continua cariera și să reprezinte România la cel mai înalt nivel! Vă mulțumesc pentru înțelegere, o zi bună tuturor," a explicat Theo, pe pagina sa de Facebook.

Anterior se vehicula că tenismena şi Theo Pasa sunt într-o relaţie de câteva luni, fiind surprinşi împreună în oraș.

Citeşte mai multe despre:   Theo Pasa,   Simona Halep