Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Tipologiile faunei de club: Căprioarele Rănite de la bar, Prințesele, Bătrânii Vânători și Băieții cu gulerul ridicat

Tipologiile faunei de club: Căprioarele Rănite de la bar, Prințesele, Bătrânii Vânători și Băieții cu gulerul ridicat

Un articol de: - 05 Iul 2016, 15:19
foto: twinsdesign.ro Monden

Mersul în club poate fi considerat o corvoadă după o anumită vârstă, mai ales în termeni de recuperare de a doua zi, dacă ar fi să ne luăm după spusele Corinei Bacanu, care vorbește despre cea mai recentă experiență a ei dintr-un club de fițe din București în postarea Fauna de club. Prințesele și vânătorii de silicoane de pe sereniti.ro.

Cu ocazia unei astfel de ieșiri, autoarea postării a reușit să facă și o tipologie delicioasă a personajelor care se regăsesc, de cele mai multe ori, în cluburile autohtone de fițe.

1.  "Căprioarele Rănite de la bar. Astea sunt fete care umblă fie singure, fie în grup de două-trei,  îmbrăcate cu ce au avut ele mai de mătase prin șifonier. Toată ziulica au stat cu placa în cap, cu crema epilatoare pe trup și nemâncate. Nu se face să vii la club cu burta plină, ea trebe să stea lipită de șira spinării, altfel nu se vede foamea în priviri", se arată pe sereniti.ro.

2. "Prințesele. Astea sunt alea ca nora lui Ioan Rus, de îți ferești ostentativ țigara din calea lor, ca să nu provoci combustie spontană cu plasticul. Sprâncene în formă de logoul Nike, maieu alb, sâni care nu se clatină nici spre stânga, nici spre dreapta, buze letale care gem de acid hialuronic, de multe ori aia de jos cedează și se răsfrânge pe bărbie, pantaloni scurți de blugi și platforme", continuă Corina Bacanu încadrarea sa în tipologii.

3. "Bătrânii Vânători Expați. Și când zic bătrâni, nu e un eufemism pentru «experimentați în arta seducției». Nu, bătrâni pe la 60 de ani. Majoritatea sunt sefi de corporații, plictisiți și restricționați de regulile interne unde n-ai voie cu fetițe, așa că își încarcă și descarcă arma prin cluburi, departe de nevestele cu mustață de p-acasă și de copiii urlători", este a treia categorie identificată de autoarea articolului.

4. "Băieții cu gulerul ridicat. Ăștia își iau de la început o bere și bălesc pe guler la Prințese. Căprioarele Rănite par prea intelectuale, ce te faci dimineața dacă vorbește ceva? Barem cu Prințesele e simplu, peste noapte se umflă acidul hialuronic și nu mai pot deschide gura", ar fi ultima categorie a topului.

"Am plecat pe la trei și ceva, când lumea începuse să se îmbete, cămășile să se șifoneze, creierele să se dilueze. Ce bine că azi e duminică și am putut dormi mai mult!", își încheie Corina Bacanu postarea.

 

Citeşte mai multe despre:   club
 
Loading...