Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Toate dezvăluirile făcute de Andreea Antonescu despre foștii colegi de la “Survivor România” (VIDEO)

Toate dezvăluirile făcute de Andreea Antonescu despre foștii colegi de la “Survivor România” (VIDEO)

Un articol de: Beatris Ionita - 06 Apr 2021, 14:58
Toate dezvăluirile făcute de Andreea Antonescu despre foștii colegi de la “Survivor România” (VIDEO) Monden

Andreea Antonescu a părăsit echipa Faimoșilor de la “Survivor România”, la mijlocul lunii martie, la puțîn timp de la intrarea în competiție. Cântăreața a fost eliminată după ce a fost nominalizată de colegii săi, care s-a îndoit de formă ei fizică. 

Imdiat ce s-a reîntors în România, vedetă a început să facă tot felul de dezvăluiri despre experiența trăită, dar și despre ceilalți concurenți.

Andreea Antonescu nu s-a integrat în echipă și a reușit să se apropie doar de câteva persoane, pe care le cunoștea de dinainte de competiție. Mai mult, colegii au fost destul de reticenți în a se apropia de ea și chiar se bucurau când ea nu putea intră pe teren, pentru că ei considerau că artista doar îi încurca și nu îi lăsă să joace așa cum voiau și din cauza ei pierdeau probele. 

 

Culiță Sterp, gânduri negre la adresa Andreei Antonescu

 

Vedetă a mărturisit că ar fi aflat că unul dintre colegii ei, respectiv Culiță, ar fi zis că ar trebui să-i rupă un picior Andreei, pentru a nu mai intră pe teren. Ea a luat afirmația că pe o glumă, pentru că are așteptări mai mari de la Culiță și speră că și el are un simț al umorului dezvoltat, că ea.

 

Cu cine s-a înțeles bine Andreea Antonescu, la “Survivor România” 

 

Andreea Antonescu a mărturisit că s-a înțeles foarte bine cu Elena, care este și dansatoarea Andreei Bălan. Și pe Moroșanu a reușit să-l îndrăgească foarte mult, având în vedere că ei s-au mai intersectat și prin țară și au vorbit de mai multe ori.

Andreea a subliniat de la început că nu poartă ranchiună nimănui din echipa, ba mai mult a încercat să fie neutră între cele două tabere, iar surpriză cea mare pentru ea a venit din partea lui Jador.

“Și Jador fără doar și poate a fost marea surpriză plăcută a viețîi mele, nu m-aș fi așteptat vreodată, ne-am intersectat doar în trending, unde cu durere în suflet zic că m-a dat jos. N-aș fi avut curiozitatea să îl cunosc personal, dar și când am făcut-o, jos pălăria. Respect și în primul rând respect familiei care l-a crescut”, a mai declarat Andreea Antonescu.Tragedie în lumea artistică! A murit o mare valoare a României, la doar 43 ani, din cauza Covid-19

Andreea Antonescu și-a povestit toată experiența pe care a trăit-o în Republica Dominicană, într-un video.

 

 

 

 

Citeşte mai multe despre:   Andreea Antonescu,   Survivor Romania,   dezvaluiri