Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Tom Cruise a cumpărat o insulă din Hawaii cu 25 de milioane de dolari pentru a construi o biserică

Tom Cruise a cumpărat o insulă din Hawaii cu 25 de milioane de dolari pentru a construi o biserică

Ce mai înseamnă 25 de milioane de dolari în ziua de astăzi? O insulă şi o biserică. Nu pentru orişicine evident ci pentru actorul Tom Cruise. Acesta a scos banii din conturi pentru a cumpăra insula Lanai din Hawaii. Iar acolo va construi acolo o biserică scientologică, secta din care face parte şi el.

Averea lui Tom Cruise se ridică la 250 de milioane de dolari, iar noua sa nebunie este să achiziţioneze insula Lanai din Hawaii. Nu îl costă foarte mulţi bani, doar 10 la sută din avere, aproximativ 25 de milioane de dolari. Scopul achiziţionarării acestui petic de rai este unul nobil. Vrea să construiască acolo o biserică scientologică. Tom Cruise este membru important al acestei secte, din care mai fac parte  parte şi alte superstaruri precum Will Smith sau John Travolta. Conform presei de peste Ocean, acolo va ridica un templu scientologic aşa cum sunt cele din America şi va oferi şi intimitate celebrităţilor care sunt membre ale sectei.

Biserica Scientologică promovează idea potrivit căreia "sufletul fiecărui om poate fi eliberat prin intermediul înţelepciunii".