Toni Grecu, fondatorul Divertis a fost diagnosticat cu COVID-19. Care este starea de sănătate a actorului, internat la Matei Balș

Toni Grecu, fondatorul Divertis a fost diagnosticat cu COVID-19. Care este starea de sănătate a actorului, internat la Matei Balș
FOTO: Adevărul.ro

Toni Grecu, unul dintre cei trei fondatori ai grupului Divertis a fost diagnosticat cu COVID-19 și se află internat la Institutul Matei Balș din Capitală. Starea sa de sănătate este una bună și este atent monitorizat. El nu a avut nevoie de îngrjiri în ATI și primește tratamentul corespunzător pentru infecția cu SARS-CoV-2, în salon, după cum a explicat soția lui.

UPDATE // 12.30:Cristina Grecu, soția celebrului actor român a explicat, pentru Libertatea, care este stare de sănătate a actorului. Ea susține că informațiile apărute inițial prezintă o situația mai gravă a lui Toni Grecu, în realitate actorul neavând complicații din cauza infectării cu SARS-CoV-2. Totodată, ea a confirmat faptul că el este internat la Institutul Matei Balș din Capitală.

„Multă lume s-a speriat și ne sună să vadă dacă suntem ok (…)Este internat de 5 zile la Spitalul ”Matei Balș”. Este pe salon și primește tratamentul corespunzător. Nu a fost niciun moment internat la Terapie Intensivă (…)A avut simptome, dar după o săptămână au devenit mai serioase. Am decis atunci să meargă la spital, a fost internat pentru monitorizare și tratament. Acum se află într-o stare ameliorată față de cea din momentul internării. Evoluează spre bine”, a spus ea, potrivit sursei citate.

Întrebată dacă discută cu soțul ei, Cristina Grecu a explicat faptul că ea și Toni comunică mereu. „Da. Tot timpul și mi-a spus că este ok și se simte bine. Îi este foame mai tot timpul… Mi-a transmis că este atent monitorizat de personalul medical, la fel ca toți ceilalți colegi ai săi de salon”.

Știre inițială //Toni Grecu, unul dintre cei trei fondatori ai grupului Divertis a fost diagnosticat cu COVID-19 și se află internat la Institutul Matei Balș din Capitală. Potrivit Gândul, starea lui de sănătate ar fi una stabilă.

Surse medical au declarat pentru Gândul.ro, că actorul a fost internat în spital la doar patru zile după ce a acuzat primele simptome de boală.

„Toni Grecu este la spitalul ”Matei Balș”. A fost diagnosticat cu COVID-19 și a fost internat în stare gravă după 4 zile de când a acuzat primele simptome ale bolii”, au precizat surse medicale de la Balș, pentru publicația citată.

Actorul a fost testat pozitiv pentru COVID-19

Deși inițial starea actorului Toni Grecu ar fi fost una îngrijorătiare, precizează sursa citată mai sus, în prezent aceasta s-ar fi ameliorat iar vedeta se simte bine. Este internat la Institutul Matei Balș din bucurești și ar fi fost transportat la spital după 4 zile de la debutul bolii.

Cum l-a afectat pandemia pe Toni Grecu

În 2020, fondatorul grupului umoristic Divertis povestea cum a fost afectat de pandemie, de distanțarea soacilă și mai ales de telemuncă. Pentru Toni Grecu perioada stării de urgență a fost una neplăcută și povestea că uneori, pleca de acasă din reflex.

„Referitor la telemuncă. Eu plec in fiecare dimineaţa de acasă din reflex. Mă duc in parcare, iau maşina si mă duc la muncă. Partea proasta este ca eu nu sunt angajat nicaieri. Mă plimb prin oraş, mă uit la clădirile de birouri care-s goale acuma si îmi imaginez ce frumos era când erau pline de viaţă, cu oameni frumos îmbrăcaţi, bărbaţii cu cravate şi femeile cu tocuri, intrând veseli dimineaţa si ieşind trişti seara. Nu mai ai tu o şuetă, un chiul, o glumă, o hărţuire, un teambuilding alcoolic la Sinaia din care să vii mort”, povestea Toni Grecu în 2020, la început de pandemie, potrivit sursei citate.

Urmăriți B1TV.ro și pe