Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Top 10 cei mai excentrici milionari: A deschis o bancă de spermă pentru a crea o rasă superioară

Top 10 cei mai excentrici milionari: A deschis o bancă de spermă pentru a crea o rasă superioară

Top 10 cei mai excentrici milionari include primii milionari din lumea canină şi cea virtuală, pe lângă alţii. De la milionarul care obişnuia să defecheze în faţa cafenelelor până la milionarul care a decis să îşi doneze întreaga avere pentru că era nefericit, ciudăteniile acestora cunoscute sub numele de extravaganţe au făcut înconjurul lumii.

Iată cei mai excentrici zece milionari:

1. Salvatore Cerreto

Mai mulţi patroni de magazine s-au plâns ani de zile de faptul că cineva defeca în mod regulat în faţa localurilor deţinute de aceştia, până când unul din ei a hotărât să instaleze un sistem de supraveghere video pentru a descoperi persoana.

Imaginile filmate au dus la arestarea milionarului Salvatore Cerreto, pentru comportament jignitor şi expunere indecentă. Acesta a fost acuzat, conform imaginilor video, că ar fi ajuns în faţa magazinului cu o rolă de hârtie igienică, după care a defecat şi a plecat.

2. Robert Clark Graham

În 1980 optometristul Robert Clark Graham a deschis o bancă de spermă plină cu “donaţiile” celor mai deştepţi oameni din lume. Banca din San Diego, avea scopul de a colecta mostre de spermă de la laureaţii Nobel.

Din cauza numărului mic de donatori şi a calităţii fragile a mostrelor date de laureaţii Nobel, majoritatea lor fiind în vârstă, Graham a fost nevoit să dezvolte un nou set de criterii, incluzând un IQ ridicat al donatorilor.

Până în acest moment, din cei 229 de copii născuţi ca rezultat al acestui experiment nici unul nu a reuşit să câştige un premiu Nobel.

3. Ailin Graef

Fostă profesoara de engleză, Ailin Graef, este prima milionară în cadrul programului online, “Virtual Life”. Din 2004, când şi-a creat contul online, Graef a strâns o avere de 300 de milioane de dolari Linden (sistemul valutar folosit in program), prin tranzacţii imobiliare virtuale.

Ţinând cont de faptul că banii din lumea virtuală pot fi schimbaţi în dolari americani la un curs de 275L$=1US$, aceasta a devenit milionară şi în viaţa reală.

4. Karl Rabeder

Karl Rabeder a crescut într-o familie săracă a crezând că odată cu banii va veni şi fericirea, însă s-a înşelat. El şi-a donat întreaga avere estimată la 3 milioane de lire sterline spunând că “banii sunt contra-productivi, împiedică atingerea fericirii”.

5. Gunther al IV-lea, cel mai bogat câine din lume

Ciobănescul german, Gunther al IV-lea, şi-a moştenit averea de la tatăl său, Gunther al III-lea care la rândul său a moştenit-o pe contesa germană, Karlotta Liebenstein.

Gunther al IV-lea care valorează 372 de milioane de dolari a reuşit chiar să cumpere o vilă pusă spre vânzare de Madonna.

6. Graham Pendrill

În ciuda faptului că majoritatea oamenilor se întorc din Kenya cu poze ale leilor africani sau diverse poveşti, Graham Pendrill s-a întors cu titlul de “bătrân” al unui trib Masai. Acesta a primit distincţia după ce a ajutat la evitarea unui potenţial conflict violent între două triburi din Kenya.

Milionarul plănuieşte să îşi vândă vila în valoare de 1,2 milioane de lire sterline pentru a se întoarce în Kenya să locuiască într-o colibă de chirpici alături de membrii tribului Masai.

“Am dezvoltat un respect şi o afecţiune imense pentru acel popor. Este o onoare să fac parte din el”, a declarat Graham Pendrill.

7. Scott Alexander

Scott Alexander în vârstă de 31 de ani s-a plictisit de tot felul de achiziţii banale şi s-a hotărât să cumpere oraşul natal. Acesta va transforma localitatea bulgară în care s-a născut într-o atracţie turistică pentru britanici şi o va numi “Alexander”. Preţul plătit pentru oraş este estimat la 3 milioane de lire sterline.

8. Karen Shand

De profesie infirmieră, Karen Shand a câstigat 1 milion de lire sterline în cadrul unui show TV, însă a declarat că nu va renunţa la slujba sa care îi aduce 25.000 de lire sterline pe an. “Banii îmi vor schimba stilul de viaţa, dar nu mă vor schimba pe mine”, a declarat aceasta.

9. Nicolas Berggruen

Cu o avere estimată la 2,2 miliarde de dolari, Nicolas Berggruen este primul miliardar fără locuinţă. Acesta trăieşte din hotel în hotel fiindcă, spune el, şi-a pierdut interesul de a cumpăra lucruri. Berggruen a ajuns la concluzia că toate cumpărăturile deveneau o povara şi nu îl mai satisfăceau.

10. Thaksin Shinawatra

Premierul thailandez, Thaksin Shinawatra şi-a trimis fiica să lucreze la Mc’Donalds pentru a învăta valoarea banilor. “În ţările dezvoltate, tinerii muncesc în timpul şcolii pentru a acumula experienţă şi pentru a învăta valoarea banilor”, a motivat Shinawatra.