Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Topul zodiilor care au o INTELIGENŢĂ PESTE MEDIE şi cea mai mare rată de SUCCES pe plan profesional

Topul zodiilor care au o INTELIGENŢĂ PESTE MEDIE şi cea mai mare rată de SUCCES pe plan profesional

Un articol de: B1.ro - 25 Mar 2018, 20:59
Topul zodiilor care au o INTELIGENŢĂ PESTE MEDIE şi cea mai mare rată de SUCCES pe plan profesional Monden

Deţin o inteligenţă peste medie, determinare şi atitudine de învingători, iar astrologii spun că au capacitatea de a acumula extrem de repede informaţiile care le sunt de folos. De asemenea, au şi cea mai mare rată de succes pe plan profesional, scrie yourtango.com.

Vărsătorul
Fiind guvernaţi de Saturn, Vărsătorii au riscuri minime de a eşua. Ei nu urmează turma, au originalitate şi iubesc independenţa. Sunt foarte creativi şi pot excela în aproape orice domeniu. Determinarea lor va completa ecuaţia ascensiunii lor spre succes, care pare a fi predestinată tuturor celor care îi urmează. Au personalităţi captivante, dar pot ajunge să se comporte obsesiv pentru a atinge măreţia pe care o doresc. Ei pot depăşi orice obstacol le apare în drum în fiecare zi.

Scorpionul
Scorpionii sunt deseori subestimaţi, însă atitudinea lor misterioasă ascunde capacităţi impresionante. Ei sunt pasionaţi de lucrurile în care cred şi pe care le iubesc. Deşi pot lua decizii iraţionale, sunt întotdeauna gata să se întoarcă pe drumul cel bun. Sensibilitatea şi empatia lor îi ajută să construiască relaţii productive. Sunt fermecători şi carismatici, ceea ce le permite să fie un exemplu pentru prietenii lor. Sunt conştienţi de sine şi mândri de propria persoană.

Fecioară
Fecioarele sunt genul de persoane pe care îţi doreşti să le ai în viaţa ta. Extrem de inteligente, nu doar că le place să înveţe, dar acumulează informaţiile foarte repede. Ce-i drept, au o capacitate impresionantă de acumulare a informaţiilor, dar numai atunci când acestea sunt de interes pentru ei. Nu contează că este vorba de literatură, istorie, make-up sau gastronomie.
 

 


 


 


 

Au găsit, lângă Mangalia, o peşteră veche de 5,5 milioane ani. A venit NASA! Au descoperit în ea ceva şoc! Au mai văzut asta doar pe Marte

Citeşte mai multe despre:   top zodii