Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Toto Cutugno: Mi-ar plăcea să fac un duet cu Florin Salam. Am rămas impresionat de această muzică ţigănească, cu influenţe arabe

Toto Cutugno: Mi-ar plăcea să fac un duet cu Florin Salam. Am rămas impresionat de această muzică ţigănească, cu influenţe arabe

Un articol de: - 14 Oct 2015, 18:12
Toto Cutugno: Mi-ar plăcea să fac un duet cu Florin Salam. Am rămas impresionat de această muzică ţigănească, cu influenţe arabe Monden

Cântărețul italian Toto Cutugno a susținut recent un concert la Focșani, ocazie cu a declarat că iubește România și și-a exprimat dorința de a cânta în duet cu Florin Salam.

Într-un interviu acordat pentru monitorulvn.ro, artistul a declarat că este impresionat de omenia românilor și că a avut inclusiv angajați din țara noastră în Italia.

”Iubesc mult această țară. Am cunoscut mulți români și am rămas impresionat de omenia lor. (...) Am avut acasă o fată româncă ce lucra pentru noi, aveam o relație foarte bună”, a povestit Toto Cutugno, care a cântat recent pe scena Festivalului Internaţional al Viei şi Vinului Bachus 2015.

Mai mult, cântărețul a spus că și-ar dori să colaboreze cu Florin Salam.

“Când am ajuns pe aeroport, am cunoscut un grup de români, care ascultau un cântăreţ care se numeşte Florin Salam. Am căutat pe internet şi am rămas impresionat de această muzică ţigănească, cu influenţe arabe. Mi-ar plăcea să fac un duet cu el. Îmi place muzica sa. Un alt artist care îmi place este solistul de la Holograf, Dan Bittman. Foarte bun”, a declarat artistul.

Prezent la un festival al vinului, Toto Cutugno a ținut să precizeze că a băut un vin roșu foarte special în Vrancea.

”Aș vrea ca acest vin să fie cunoscut în toată lumea, pentru că este un vin special. Și noi avem vin... în Toscana...dar acesta este un vin special. Ieri am băut un vin roșu minunat în această regiune” le-a transmis Toto Cutugno vrâncenilor.

Citeşte mai multe despre:   Florin Salam,   vin,   Vrancea