Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Totul despre experiențele cu droguri ale lui Tudor Gheorghe. Ce s-a întâmplat cu maestrul după ce a luat o doză de heroină

Totul despre experiențele cu droguri ale lui Tudor Gheorghe. Ce s-a întâmplat cu maestrul după ce a luat o doză de heroină

Un articol de: George Lupu - 21 Oct 2020, 17:51
 Totul despre experiențele cu droguri ale lui Tudor Gheorghe. Ce s-a întâmplat cu maestrul după ce a luat o doză de heroină sursa foto: Facebook Monden

Celebrul cântăreț Tudor Gheorghe a povestit miercuri într-un interviu pentru gsp.ro una dintre cele mai stranii experiențe din viața sa. Artistul a vorbit din nou despre momentul în care s-a drogat cu heroină. A fost împins de curiozitate spre această faptă care l-a marcat toată viața.

 

Tudor Gheorghe a vorbit din nou despre experiența pe care a avut-o în SUA cu drogurile

 

Artistul era în New York pentru un spectacol și a fost curios să afle ce se întâmplă, în cazul în care va trebui să joace rolul unui drogat.

“A fost o experiență! Eram la un prieten la Long Island. Ne-am întâlnit într-o seară cu doi doctori și ei plecați din România. A venit vorba de drogați și de chestii d-astea. I-am spus că i-am văzut cum erau vai de mama lor... Și m-au întrebat: "Vrei să vezi cum e?". Curiozitatea, normal! Era heroină. Și m-au injectat”,a  explicat Tudor Gheorghe.

El a povestit în detaliu ce a trăit în momentul înc are se afla sub influența heroinei:

“Nebunia a fost că i-am pus să mă și filmeze. Am stat cu ei de vorbă, am devenit volubil, dar odată mi s-a dus filmul. M-am dus să mă culc, într-o casă d-asta tipic americănească, livingul jos și sus dormitoarele. Am urcat, dar în loc să mă duc să mă culc în dormitor, m-am dezbrăcat în pielea goală și m-am culcat în cadă. Dădeam din mâini, ultima imagine pe care o văzusem era cum ninge. Totul era argintiu, era o nebunie”.

Nici după ce și-a revenit, după ore bune, lucrurile nu au intrat ușor pe făgașul normal. Tudor Gheorghe povestește că s-a trezit cu dureri teribile de cap:

“M-am trezit cu o sete și-o foame de dulce... Îmi scrisese Emil pe-un carton: „Ai tort de înghețată! Coca-Cola". M-am trezit cu o durere de cap! Nu m-a durut capul niciodată, dar de data asta mă durea aerul din jurul capului. Dacă puneam mâna mai aproape de cap îmi crăpa! A început să-și renveze casa, dar după ce a dărâmat un perete a încremenit. Ce a găsit acolo, i-a șocat pe toți (FOTO)

Ăia stăteau jos și se uitau la mine. „Cum e?". „Nenorocire!". Mi-au zis așa. „Avem două variante. Ori mai facem o doză mică și-ți ia durerea cu mâna, ori bei ca pe bere sticla asta de whisky". „Să nu mai văd chestia aia cu seringă. Dă-mi whisky-ul". Am fost aproape de comă alcoolică și m-am dus în pat. După 48 de ore mi-am revenit, dar ca actor trebuia să știu experiența asta. Dumnezeu să vă ferească copilașii de chestia asta. Salut, din momentul ăla nu mi-a mai trebuit. A fost o experiență pe care am făcut-o de nebun total, dar asta a fost”, a povestit cântărețul Tudor Gheorghe.

 

Tudor Gheorghe, despre drogul extremd e puternic pe care l-a luat

 

Într-un alt interviu mai vechi, artistul Tudor Gheorghe a explicat faptul că după ce a simţit pe propria piele efectele secundare nu a mai încercat niciodată în viaţă şi le cere tuturor celor care au de gând să folosească drogul extrem de puternic să nu facă asta.

Artistul Tudor Gheorghe a povestit că în momentul în care s-a drogat era în New York pentru un spectacol și a fost curios să afle ce se întâmplă, în cazul în care va trebui să joace rolul unui drogat. 

Am rugat doi medici în Long Island, lângă New York, și mi-au injectat heroină. I-am rugat să mă filmeze în timp ce mă manifestam. Am fost civilizat. Am pupat mâna gazdei, Luiza, și m-am dus la culcare. M-am dezbrăcat și m-am culcat în cadă. Îngeri de argint zburau în jurul meu, le făceam cu mâna. M-au scos din cadă, m-au îmbrăcat în pijama și m-au băgat în pat. M-am trezit noaptea cu o sete și o poftă de dulciuri...”, a mărturisit Tudor Gheorghe, la emisiunea Marius Tucă Show.

Citeşte mai multe despre:   Tudor Gheorghe,   droguri,   SUA