Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Totul e adevărat! Ce s-a întâmplat acasă la Ștefan Bănică Jr: Am pierdut...

Totul e adevărat! Ce s-a întâmplat acasă la Ștefan Bănică Jr: Am pierdut...

Un articol de: B1.ro - 05 Iun 2019, 09:25
Totul e adevărat! Ce s-a întâmplat acasă la Ștefan Bănică Jr: Am pierdut... Monden

Ștefan Bănică Jr. a povestit că de fiecaredată îi place să fie acasă de sărbători. Acesta nu ar rata pentru nimic în lumea să petracă aceste clipe speciale alături de cei dragi lui. 

„Eu, unul, ca să nu vorbesc despre alţii, ştiu că în niciun an, până acum, nu am lipsit de-acasă în sea­ra de Ajun. Pentru că vreau să fiu cu familia mea. Nu mă duc nicăieri, indiferent cine m-ar che­ma şi de ce. O zi pe an, măcar, să fiu şi eu cu ai mei, de di­­mi­neaţă până seara!

FANII LUI MICHAEL SCHUMACHER SUNT ÎN DOLIU! L-AU ÎNGROPAT DEJA! DIN PĂCATE NU S-A MAI PUTUT FACE NIMIC

Asta, într-o me­serie în care, cre­de-mă, pentru Crăciun, solici­tă­rile curg pe bandă ru­lantă, şi mai ales la mine! Le refuz însă pe toate, pen­tru că numai aşa pot să păstrez miezul ăla de uni­ta­te a familiei, despre care am vorbit. Ce face X şi ce face Y nu contea­ză. X şi Y trebuie să se uite la ei în casă şi să vadă dacă simt bucuria asta, de a sta în sâ­­nul familiei. Nu e vorba că judec pe cineva, dar aud adesea dialoguri de genul următor, purtate de ti­neri: „Ce faci de Crăciun?” „A, păi, mă duc la club!”

BLESTEMUL ILENEI CIUCULETE FACE RAVAGII! VEZI AICI CE S-A ÎNTÂMPLAT LA DOI ANI DE LA MOARTEA MARII CÂNTĂREŢE...

Pen­tru mulţi, sărbătoarea Crăciunului e doar un mo­tiv de distracţie. E trist! Iar asta vine dintr-o lipsă de edu­­caţie, poate dintr-o lipsă de atenţie a părinţilor faţă de copiii lor, din necultivarea acestei tradiţii, ca­re, din­colo de religiozitate, e un lucru extrem de fru­mos, de omenesc. Acum, tableta şi telefonul sunt in­dis­pensabile pentru mulţi dintre noi, dar mai ales pen­tru cei foarte tineri.