Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Triplul campion mondial la Formula 1 Niki Lauda, despre filmul Rush: Filmul a fost făcut pentru femei, doamnele au apreciat scena în care Chris Hemsworth apare gol

Triplul campion mondial la Formula 1 Niki Lauda, despre filmul Rush: Filmul a fost făcut pentru femei, doamnele au apreciat scena în care Chris Hemsworth apare gol

Un articol de: - 25 Sep 2015, 10:31
Triplul campion mondial la Formula 1 Niki Lauda, despre filmul Rush: Filmul a fost făcut pentru femei, doamnele au apreciat scena în care Chris Hemsworth apare gol Foto: digitaltrends.com Monden

Niki Lauda s-a aflat în România la sediul Novomatic, ca ambasador pentru aniversarea a 25 de ani de prezență pe piața din România. Acum aproximativ patru decenii, fostul pilot de Formula 1 a supraviețuit unui accident terifiant în Nurburgring. Cu o șapcă roșie inscripționată pe cap, acesta nu reușește să-și acopere cicatricele rozalii de pe piele.

Lauda, în vârstă de 66 de ani, este de părere că ”ridurile îi atenuează din senzație”, fiind conștient că întâlnirea cu el este un test pentru oricine. Înaintea filmului regizat de Ron Howard – Rush (2013) – se enerva că oamenii nu puteau să-și ascundă oroarea atunci când îi vedeau fața desfigurată.

Între timp, Niki Lauda, care a devenit director la Mercedes AMG Petronas, echipă care a câștigat titlul mondial la piloți și construcotri și domină în mod cert și anul acesta în F1, spune că ”acum, sportul nu mai e atât de periculoas ca pe vremea mea”.

Lauda povestește pentru Pro Sport cum a primit filmul Rush: „Este 85 la sută adevărat şi 15 la sută Hollywood. Înţeleg că a fost făcut pentru femei. Scena în care Chris Hemsworth, actorul care-l joacă pe James Hunt, apare gol a produs încântare. Doamnele au apreciat fundul lui ”.   

Acesta mai spune că stătea cu scenaristul Peter Morgan și actorul german Daniel Bruhl, care care i-a interpretat rolul: „Stăteam cu Peter de vorbă şi la un moment dat l-am rugat să-mi arate ce tot scrie în laptop. Era o scenă din film în care eu îmi puneam casca, o închideam, îmi trăgeam mănuşile şi băgam cheia în contact. I-am zis: „Eşti nebun? Maşinile de Formula 1 nu au cheie”. Cu Daniel Bruhl m-am întâlnit la Viena şi l-am întrebat care i se pare cel mai dificil lucru pentru a interpreta rolul meu. Mi-a răspuns: „Faptul că eşti în viaţă. Lumea te ştie bine, te vede la televizor, te aude vorbind, iar eu va trebui să joc toate astea”. Am petrecut mult timp cu el, a învăţat austriaca, ceea ce pentru un neamţ e foarte greu. Austriaca e o limbă frumoasă, nu ca germana lui”.

După ce a terminat de dat interviurile și de semnat șepcile, Lauda s-a urcat într-o mașină verde, ”trecută de prima tinerețe”, pentru a ajunge la aeroportul Otopeni. Un avion privat l-a dus în aceeași seară în apropiere de Monza, unde duminică va avea loc Marele Premiu al Italiei.

 

Citeşte mai multe despre:   interviu,   accident,   Ambasador,   Formula 1