Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Trupa Akcent s-a destrămat: Adrian, Mihai și Sorin se află în război pentru numele trupei

Trupa Akcent s-a destrămat: Adrian, Mihai și Sorin se află în război pentru numele trupei

Trupa Akcent s-a destrămat după 12 ani de la înființare, timp în care au ocupat locurile fruntașe în topurile românești de specialitate. Potrivit wowbiz.ro, trupa formată din Adrian, Mihai și Sorin și-a sistat activitatea în urmă cu o lună, după ce au fost onorate ultimele contracte. Apoi a început războiul. Pe de-o parte Adrian Sînă, iar de cealaltă Mihai Gruia și Sorin Brotnei.

Problemele dintre cei trei au fost generate de pretențiile financiare ale lui Adrian, care ar fi pretins mai mulți bani din concerte, având în vedere implicarea acestuia și pe partea de compoziție. Colegii săi de trupă au acceptat acest lucru în urmă cu aproximativ un an, însă când Adrian a cerut o nouă mărire în prezent, disensiunile s-au agravat. Până la despărțire nu a fost decât un pas.

Problemele nu s-au încheiat aici, întrucât Adrian Sînă vrea să continue solo, însă sub brand-ul Akcent, care îi aparține de drept, întrucât în anul 1999 a lansat trupa în formulă de doi. Acum însă, numele trupei este înregistrat la OSIM pe numele celor trei componenți, iar Mihai și Sorin nu vor să cedeze. Pe fir au intrat avocații, conflictul urmând să fie soluționat în instanță.

Akcent - My Passion
Embed: