Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Trupa Iris, condamnată pentru că a acceptat să cânte pe aceeași scenă cu Adrian Minune chiar de comunitatea motocicliștilor (FOTO)

Trupa Iris, condamnată pentru că a acceptat să cânte pe aceeași scenă cu Adrian Minune chiar de comunitatea motocicliștilor (FOTO)

Un articol de: - 26 Mai 2017, 14:16
Trupa Iris, condamnată pentru că a acceptat să cânte pe aceeași scenă cu Adrian Minune chiar de comunitatea motocicliștilor (FOTO) Monden

Trupa Iris a fost pusă la perete chiar de către fanii săi după ce a acceptat să cânte pe aceeași scenă cu Adrian Minune, weekendul trecut, în cadrul unui eveniment care s-a desfășurat pe 20 și 21 mai, la Râșnov.

O mare comunitate de motocicliști, căreia i se spune "Lupii Liberi", a fost foarte dezamăgită de faptul că formația ei preferată a luat parte la un evenimentul la care a cântat și Adrian Minune și a spus că trupa rock nu mai este demnă să participe la întâlnirea lor anuală.

Evenimentul de la Râșnov strânge în fiecare an sute de participanți care creează o atmosferă unică și o stare de bine printre cei prezenți. De data aceasta, însă, asocierea celor două nume, din zone complet opuse ale muzicii, a creat destul de multă agitație.

”Când banii ”e” peste pasiune, muzică și respect! Iris nu sunteți binevoiți la Lupii Liberi”, au spus reprezentanții comunității "Lupii Liberi", potrivit Libertatea

Totuși, formația Iris a cântat în prima seară și a încins atmosfera, iar Adrian Minune a fost invitat să cânte în încheierea evenimentului, în caea de-a doua seară.

”Am primit cu bucurie invitaţia de a participa la Zilele oraşului Băicoi şi nu vom dezamăgi aşteptările publicului din localitate. Respectăm toţi ceilalţi artişti participanţi la eveniment şi genurile muzicale pe care le reprezintă”, este mesajul venit din partea managementului trupeu Urus.

Citeşte mai multe despre:   trupa,   manele