Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Turcoaica din Germania care a pozat în Playboy a primit ameninţări cu moartea

Turcoaica din Germania care a pozat în Playboy a primit ameninţări cu moartea

O actriţă musulmană  a cauzat o furtună de reacţii după ce a pozat goală în Playboy. Sila Sahin a fost numită „curvă” şi „femeie uşoară din vest”, după ce a apărut topless pe coperta ediţiei germane a unei reviste pentru bărbaţi. Fanaticii islamici au postat mesaje de ameninţare pe internet.

Sila, crescută în Germania de părinţi turci conservatori, spune că se teme să nu fie făcută de ruşine. Ea spune că părinţii ei au reacţionat îngrozitor la vederea pictorialul nud cu fiica lor, iar mama ei ar fi întrerupt orice legătură cu ea.

Tânăra musulmană, în vârstă de 25 de ani, a spus că pictorialul vine ca reacţie a „sclaviei” tinereţii sale.

„Ceea ce vreau eu să spun prin aceste fotografii este că fetele nu trebuie să trăiască după regulile care ne sunt impuse. Ani de-a rândul m-am suspus unor varii constrângeri ale societăţii. Pozele din Playboy reprezintă un act total de libertate”, a spus Sila Sahin, citată de The Sun.Site-urile de internet sunt monitorizate de autorităţile germane, după ce numeroase mesaje de ameninţare au fost postate, referitoare la „ruşinea pe care a provocat-o femeilor musulmane” şi la „prostituarea pe bani”.

Un internaut a postat pe site-ul Jihad Watch: „Trebuie să fie foarte atentă”, în timp ce altul a spus simplu: „Trebuie să plătească”.

Un patron al unui stand de kebab, întrebat de un reporter german ce ar face dacă Sila ar fi fata lui, bărbatul a replicat: „Aş omorâ-o. Vorbesc foarte serios. Ceea ce a făcut ea nu se potriveşte cu cultura mea”.

Comunitatea islamică din Germania a cerut organizarea unui boicot împotriva tinerei Sila Sihan. Aproximativ trei milioane de musulmani imigranţi trăiesc în Germania, şi au văzut, de-a lungul timpului, multe crime de onoare, făcute de soţi fanatici, părinţi sau fraţi.

Un ofiţer de poliţie a spus despre cazul tinerei musulmane: „Cred că este fie foarte curajoasă, fie foarte proastă. Îşi va încuia uşa de două ori pe timpul nopţii mult timp de acum încolo”.

Citeşte mai multe despre:   PlayBoy,   topless,   amenintari
 
 
 
Loading...