Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden ULTIMA ORĂ! Ei sunt ROMÂNII ce vor primi 400 de lei în plus, la PENSIE! VEZI AICI dacă ești pe LISTĂ!

ULTIMA ORĂ! Ei sunt ROMÂNII ce vor primi 400 de lei în plus, la PENSIE! VEZI AICI dacă ești pe LISTĂ!

Un articol de: B1.ro - 15 Mai 2019, 12:55
Monden

Vești execelente pentru pensionarii din România! Ministrul Muncii, Marius Budăi, a anunțat că vor crește pensiile.
Marius Budăi vine cu o veste excelentă pentru pensionarii din România care așteaptă recalcularea pensiilor pentru grupa I și a II-a.

DOLIU LA PRO TV! LACRIMI PENTRU NEA POPA DIN LA BLOC! „ASTĂZI A MURIT”

Pensiile a zeci de mii de oameni vor crește cu 400 de lei! Vorbim despre acei oameni care au muncit zeci de ani în condiții grele de muncă, care au dobândit grupa I și a II-a de muncă.

BRIGITTE NĂSTASE, BĂGATĂ ÎN OPERAȚIE! I-A SPART NASUL! E SCANDALUL ANULUI

Pensiile respectivilor pensionari vor crește începând cu data de 30 septembrie. Acesta este termenul legal până când toate pensiile vor fi recalculate. Pensionarii trebuie să aștepte deciziile acas, iar odată ajunse, poștașul le va aduce luna următoare pensiile mărite.

DOLIU LA PRO TV! LACRIMI PENTRU NEA POPA DIN LA BLOC! „ASTĂZI A MURIT”

Multe dintre pensii vor crește de la 800 de lei, la 1200 de lei, după cum a declarat ministrul Muncii, Marius Budăi. Cresterile vin ca urmare a recalculării tuturor pensiilor din România.

La nivel de Casa Nationala de Pensii Publice suntem in aceasta recalculare si vreau sa va spun ca datele de astazi sunt urmatoarele: decizii deja recalculate si trimise acasa pensionarilor, 46.476 de decizii, decizii puse in plata, 38.126 de decizii.

Vreau sa fac mentiunea ca pana la 30 septembrie 2019 vor fi calculate si practic achitate diferentele pentru toate aceste persoane. Este o munca sustinuta, dar diferentele de bani sunt deosebit de consistente, 8-10 chiar 12 milioane de lei vechi pentru fiecare pensionar pe fiecare luna”, a precizat Budai.

“M-am asigurat cu toti colegii de la Casele de Pensii din tara ca tot ceea ce este de facut se va face in termenul legal, si anume pana in 30 septembrie 2019. Dar cei care au primit deciziile acasa in cel mai scurt timp vor primi si diferentele de bani, iar dupa ce aceste diferente vor fi primite vor intra in cuantum cu noua pensie.

In acest moment suntem la peste 42.000 de decizii eliberate si trimise catre parintii si bunicii nostri. Au ramas 58.000 de care urmeaza pana la finalul lunii septembrie”, a spus Marius Budai.