Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Un chinez s-a expediat prin poștă, după ce s-a împachetat cadou pentru iubita sa: A ajuns la destinație întreg, dar cam leșinat

Un chinez s-a expediat prin poștă, după ce s-a împachetat cadou pentru iubita sa: A ajuns la destinație întreg, dar cam leșinat

Chinezul Hu Seng, a încercat să îi facă un cadou original iubitei sale cu ocazia zilei ei de naștere, așa că s-a împachetat într-o cutie mare și s-a expediat prin poștă. Poate gestul ar fi fost drăguț și original dacă nu s-ar fi ivit o mică problemă, care ar fi putut avea consecințe dezastruoase: coletul s-a pierdut trei ore la poștă.

Așa că, atunci când a ajuns la destinanție, la biroul iubitei, bărbatul era leșinat și aproape sufocat, relatează The Sun. Când ea și colegii săi au văzut starea în care se afla Hu Seng, au sunat imediat paramedicii, care au venit pentru a îl resuscita – din fericire, cu succes.

„Nu mi-am dat seama că va dura atât de mult. Am încercat să fac o gaură în carton, dar acesta era prea gros și nu am vrut să stric surpriza țipând,” a povestit Seng după incident.

Citeşte mai multe despre:   China