Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Un comediant britanic îmbrăcat în cangur simulează o scenă de sex la un spectacol pentru copii (VIDEO)

Un comediant britanic îmbrăcat în cangur simulează o scenă de sex la un spectacol pentru copii (VIDEO)

Comediantul britanic Bobby Davro i-a șocat pe părinții copiilor veniți să vadă un spectacol pentru cei mici, după ce a început să simuleze o scenă de sex, îmbrăcat în cangur, informează Daily Mail.

Davro interpreta rolul speriatoarei de ciori din „Vrăjitorul din Oz” când a început să facă gesturi şi mişcări indecente în faţa copiilor, care nu aveau mai mult de cinci ani.

Comediantul nu s-a oprit aici şi a mers până la a face unele comentarii rasiste în timpul spectacolului de la Teatrul Preston.

Devro, în vârstă de 52 de ani, s-a referit la chinezi ca la „persoane care mănâncă câini” şi a început să imite figura unui chinez.

Directorii teatrului şi casa de producţie nu au fost deloc amuzaţi de glumele lui Devro, aceştia fiind nevoiţi să îşi ceară scuze după ce părinţii furioşi au început să facă plângere după plângere.

Purtătorul de cuvânt al lui Davro a declarat, în apărarea acestuia, că „mii de oameni au apreciat acest spectacol” de-a lungul anilor şi că celor mici „le-a plăcut la nebunie să ia parte le el”.

A simulat o scena de sex la un spectacol pentru copii

Citeşte mai multe despre:   teatru,   spectacol,   rasism