Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Una dintre cele mai îndrăgite actrițe ale lumii, diagnosticată cu cancer. Vrea să le arate tuturor că va învinge boala. "Moarte, aşează-te şi aşteaptă-mă! Pentru că ceasul meu o să sune cu mare întârziere” (VIDEO)

Una dintre cele mai îndrăgite actrițe ale lumii, diagnosticată cu cancer. Vrea să le arate tuturor că va învinge boala. "Moarte, aşează-te şi aşteaptă-mă! Pentru că ceasul meu o să sune cu mare întârziere” (VIDEO)

Un articol de: - 24 Mai 2017, 21:59
Una dintre cele mai îndrăgite actrițe ale lumii, diagnosticată cu cancer. Vrea să le arate tuturor că va învinge boala. "Moarte, aşează-te şi aşteaptă-mă! Pentru că ceasul meu o să sune cu mare întârziere” (VIDEO) foto: Instagram Monden

Edith Gonzalez (52 de ani), una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite actrițe de telenovele din lume, a șocat fanii cu vestea că a fost diagnosticată cu o boală foarte gravă.

După o serie de analize, medicii au constatat că aceasta are cancer de col uterin. Au urmat momente cumplite pentru simpatica actriță, a fost supusă unei intervenții chirurgicale destul de grele și a fost nevoită să urmeze un tratament strict. Mai mult de atât, și-a pierdut și podoaba capilară.

Medicii au fost destul de rezervați în ceea ce privește ameliorarea stării ei de sănătate, însă actrița, cum este o luptătoare, nu și-a pierdut speranța nici măcar o clipă și a continuat să creadă că se va face bine.

„Sunt femeie, fiica, soră, cetăţeană, mexicană şi fiinţă universală. Sunt suma vremurilor, a surorilor, a prietenelor, a mamelor, a bunicilor şi a tuturor femeilor din generaţie în generaţie care trăiesc în mine, şi prin mine. Sunt liberă şi sclavă precum ele, precum noi toţi. Noi, femeile, suntem nişte aventuriere: am studiat, am dansat, am râs cu poftă şi am iubit. Şi avem responsabilitatea de a le spune şi celor ce vin că merită să trăieşti din plin. Avem o singură viaţă şi deci o singură şansă să strălucim. Vă vorbesc din proprie experienţă, iar eu, ca persoană ce nu a fost niciodată punctuală, nu am de gând să ajung la timp nici la cel din urmă strigăt. Îmi pare rău, dar mai am multe lupte de dus, multe zâmbete de împărţit, multă artă de admirat. Aşa că, Moarte, aşează-te şi aşteaptă-mă! Pentru că ceasul meu o să sune cu mare întârziere”, este mesajul emoționant al actriței la scurt timp după intervenția chirurgicală. 

Edith a postat recent și un videoclip pe rețelele sociale în care pare că se distrează și nu se gândește deloc la lucrurile triste din viața ei. Actrița îi face pe toți să creadă că tratamentul a fost un real succes și că a câștigat lupta cu boala cumplită care vrea să-i răpească zilele. 

Citeşte mai multe despre:   actrita,   boală,   femei