Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Untold a anunțat data pentru festivalul din 2021: Ediţia va depăşi toate aşteptările şi va fi organizată în cele mai sigure condiţii”

Untold a anunțat data pentru festivalul din 2021: Ediţia va depăşi toate aşteptările şi va fi organizată în cele mai sigure condiţii”

Un articol de: Maria Zărnescu - 26 Noi 2020, 15:13
Untold a anunțat data pentru festivalul din 2021: Ediţia va depăşi toate aşteptările şi va fi organizată în cele mai sigure condiţii” Foto: Inquam Photos / Alexandru Busca Monden

Organizatorii Untold au anunțat data pentru ediția din 2021. Potrivit ultimelor informații, anul viitor, festivalul se va desfășura în perioada 5 – 8 august. Pentru moment nu sunt cunoscuți artiștii care vor urca pe scena de la Cluj, însă reprezentații evenimentului sunt optimiști și spera ca un vaccin anti-COVID să fie funcționat până în ziua evenimentului.

 

Festivalul Untold 2021, plin de surprize pentru fani

 

„Unul dintre cele mai aşteptate momente de fanii festivalului UNTOLD este în fiecare an anunţarea datei pentru ediţia următoare. Este momentul în care fanii festivalului încep să viseze la experienţele unice din anul următor, să-şi dorească să vadă pe una din cele 10 scene din festival artistul favorit, să-şi strângă gaşca de prieteni şi bineînţeles să-şi facă planuri pentru o vară de neuitat. Dacă în anul 2020 toate aceste lucruri nu au fost posibile, anul 2021 vine cu încredere şi optimism de la organizatorii festivalului UNTOLD, care au început pregătirile pentru ediţia cu numărul şase a unuia dintre cele mai mari festivaluri din lume, UNTOLD. În 2021, al şaselea capitol din povestea UNTOLD se va scrie în perioada 5-8 august, la Cluj-Napoca”, au precizat organizatorii evenimentului, în cursul zilei de joi, potrivit Agerpres.

 

Vaccinul anti-COVID, o speranță pentru organizatori

 

Festivalul Untod din acest an, precum și restul evenimentelor culturale au fost în mare pare anulate din cauza pandmeiei de COVID-19. Organizatorii sunt însă optimiști pentru anul următor și speră ca până la eveniment să existe deja un vaccin care să contribuie la lupta cu noul coronavirus.

„Organizatorii UNTOLD spun că ediţia din 2021 va depăşi toate aşteptările şi va fi organizată în cele mai sigure condiţii. Încrederea organizatorilor vine şi din veştile bune privind existenţa unui vaccin la începutul anului viitor şi din atenţia tot mai mare acordată de specialişti dezvoltării testelor rapide ce vor permite testarea în masă. Un alt motiv este şi sprijinul pe care Guvernul României îl acordă organizatorilor de evenimente prin stabilirea unei scheme de ajutor de stat, menită să restarteze industria culturală şi de evenimente în anul 2021. În plus, reprezentanţii UNTOLD, alături de alţi organizatori de evenimente din România, s-au reunit încă din luna septembrie cu reprezentanţii Guvernului într-un grup de lucru, menit să identifice toate măsurile ce trebuie pregătite, astfel încât evenimentele să poată fi reluate în 2021 în cele mai sigure condiţii”, au mai precizat ei.

A stat în casă cu un coif vechi de 2500 ani, găsit în Siret. Apoi, mascaţii i-au bătut la uşă şi i-au spus ce e coiful, de fapt. A "îngheţat" !

Citeşte mai multe despre:   Untold,   Untold 2021,   festivaluri 2021