Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Vânzări record pentru noua carte din seria "Harry Potter": Cea de-a opta parte a poveștii, vândută în peste două milioane de exemplare în primele două zile (VIDEO)

Vânzări record pentru noua carte din seria "Harry Potter": Cea de-a opta parte a poveștii, vândută în peste două milioane de exemplare în primele două zile (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 04 Aug 2016, 12:54
Vânzări record pentru noua carte din seria "Harry Potter": Cea de-a opta parte a poveștii, vândută în peste două milioane de exemplare în primele două zile (VIDEO) foto: skuttcatholicflightline.com Monden

Vânzări record pentru noua carte din seria "Harry Potter". Cartea, a 8-a şi după spusele autoarei J.K. Rowling, ultima din saga tânărului vrăjitor, s-a vândut în peste 2 milioane de exemplare în primele două zile de la lansarea în Statele Unite şi Canada, arată B1 TV.

Datele se bazează pe estimările librăriilor și, potrivit editurii Scholastic, sunt cifre nemaivăzute încă pentru o versiune adaptată a unei piese de teatru. De altfel, "Harry Potter și copilul blestemat" este o dramatizare a piesei de teatru scrisă de J.K. Rowling, care a avut premiera în Londra sâmbătă, 30 iulie.

Vânzări record pentru noua carte din seria "Harry Potter"

Acțiunea piesei se petrece la 19 ani după acțiunea din ultimul roman al seriei, "Harry Potter şi Talismanele Morţii" și îl prezintă pe celebrul ucenic vrăjitor deja la vârsta adultă, muncind din greu la Ministerul Magiei pentru a-și crește cei trei copii.

Cărțile din seria "Harry Potter", șapte volume, care s-au vândut în peste 450 milioane de exemplare pe plan mondial, au fost publicate de scriitoarea britanică J.K. Rowling între anii 1997 și 2007 și au fost adaptate pentru marele ecran şi au avut încasări de peste 7,7 miliarde de dolari în întreaga lume.

 

Citeşte mai multe despre:   carte