Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Veste șocantă pentru iubitorii de seriale. Continuarea producției "Game of Thrones", afectată din cauza grevei scenariștilor (VIDEO)

Veste șocantă pentru iubitorii de seriale. Continuarea producției "Game of Thrones", afectată din cauza grevei scenariștilor (VIDEO)

Un articol de: - 26 Apr 2017, 23:03
Veste șocantă pentru iubitorii de seriale. Continuarea producției "Game of Thrones", afectată din cauza grevei scenariștilor (VIDEO) foto: conversationabouther.ro Monden

Iubitorii de seriale sunt speriați de posibilitatea de a nu-și putea vedea producțiile favorite duse la bun sfârșit. Greva scenariștilor de la Hollywood ar putea duce la oprirea producțiilor tuturor programelor de televiziune din SUA bazate pe scenarii. În aceeași situație se află și sezonul final al iubitului serial "Game of Thrones" sau a noilor din sezoane din "The Walking Dead" și "American Horror Story".

Problema se va remedia doar dacă se va ajunge la un acord între Asociația Scenariștilor din America și Alianța Producătorilor de Filme și Programelor de Televiziune înainte de 1 mai. În caz contrar, toate serialele din SUA care au la bază scenarii vor fi oprite, potrivit Mediafax

Organizația "Writers Guild" și-a dat permisiunea de a organiza o grevă în cazul în care producătorii nu vor să negocieze, iar acest lucru înseamnă că emisiunile care se află în producție în acest moment, cum ar fi "The Walking Dead", "American Horror Story" şi "Star Trek: Discovery", pot fi amânate până se va ajunge la un acord.A GĂSIT UN CARD ÎNTR-UN BANCOMAT DIN RÂMNICU SĂRAT ȘI A ÎNCEPUT SĂ CUMPERE CU EL. A REGRETAT AMARNIC, DUPĂ CÂTEVA ORE. CE A PĂȚIT, E FĂRĂ PRECEDENT

În cazul serialului "Game of Thrones", acesta a ajuns la al șaptelea sezon, care este programat să înceapă în iulie, însă greva ar putea face ca scrierea scenariului pentru sezonul opt să întârzie.

Totuși, s-ar putea ca greva să nu aibă loc fiindcă acest lucru ar cauza pierderi majore industriei de divertisment, așa cum s-a întâmplat și în urma grevei din 2007, care a cauzat pierderi de circa 1,5 miliarde de dolari și a dus la o scădere a numprului de episoade difuzate de televiziunile din SUA în perioada 2007-2008.

Game of Thrones- Season 7 Promo

Dacă întâmpinaţi probleme pe Google Chrome cu vizionarea materialelor VIDEO, daţi CLICK pe linkul acesta şi vedeţi ce paşi trebuie să urmaţi pentru a remedia problema!

Citeşte mai multe despre:   Game of Thrones,   Hollywood,   greva