Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Vine MARELE CUTREMUR, ÎN ROMÂNIA! MARIA GHIORGHIU a făcut ANUNȚUL TERIBIL! "Să ne rugăm, fraților"

Vine MARELE CUTREMUR, ÎN ROMÂNIA! MARIA GHIORGHIU a făcut ANUNȚUL TERIBIL! "Să ne rugăm, fraților"

Un articol de: B1.ro - 15 Noi 2019, 12:27
Monden

Maria Ghiorghiu, celebra prezicătoare din Carpați, are o nouă premoniție teribilă pentru România.

ŞOC ÎN TELEVIZIUNE! TEO TRANDAFIR A LUAT UN PUMN DE PASTILE! IMAGINI DE GROAZĂ

Ea a dezvăluit că ar urma un cutremur puternic în țara noastră și i-a îndemnat pe toți să se roage, conform cutremur-in-romania-maria-ghiorghiu-a-facut-anuntul-teribil-20093649" target="_blank">Cancan.

cutremur-anunt-gheorghe-marmureanu-40347.html">VEȘTI TRAGICE PENTRU ROMÂNI! cutremur-anunt-gheorghe-marmureanu-40347.html">GATA, cutremur-anunt-gheorghe-marmureanu-40347.html">VINE MARELE CUTREMUR! GHEORGHE MĂRMUREANU A FĂCUT ANUNȚUL! cutremur-anunt-gheorghe-marmureanu-40347.html">IMAGINI DE COȘMAR (GALERIE FOTO)

Maria Ghiorghiu a scris pe blogul personal tot ce a prevăzut.

GROAZNIC! MAREA ACTRIȚĂ A FOST SPITALIZATĂ DE URGENȚĂ! MEDICII FAC EFORTURI SĂ O ȚINĂ ÎN VIAȚĂ (FOTO)

“În timp ce scriam aici, pe blog, aud glas care spune așa: «Trebuie să mai și plecăm de-acasă!». Clipă în care, văd o încăpere la masă căreia stăteau doi băieți tineri. Erau bucuroși și plini de viață. S-au ridicat de la masă și au ieșit pe ușa. A început un cutremur amețitor. Vedeam cum măsuță de la geam lângă care stătuseră cei doi tineri începuse a se clatină dintr-odată foarte tare.

Cutremurul era foarte intens. Dragii mei,nu puteam să-mi dau seama dacă era zi sau era noapte, deoarece noi și ziua stăm cu becurile aprinse.

Dragii mei, din păcate, vom auzi de un astfel de cutremur violent în care ne-am fi dorit să fi fost plecați de-acasă, așa cum ne spune și mesajul. Unde anume se va produce un astfel de Cutremur sau când anume, eu nu știu a vă spune. Cert este faptul că, acesta se va produce, dar mai știm că România Duhului Sfânt a fost și este ocrotită de asemenea tragedii. Să ne rugam fraților, să ne rugăm la Prea Sfânta Treime și la Maică Luminii că să ne ocrotească cu milă și cu iubirea Sa de oameni și să plecăm din această viață de bătrânețe și nicidecum din pricina unui cutremur devastator. Așa să ne ajute Dumnezeu și Măicuța Domnului!”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul ei oficial.
 

Citeşte mai multe despre:   Maria Ghiorghiu ,   cutremur
 
Loading...