Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden LOVITURĂ TERIBILĂ pentru Vladimir Drăghia: A fost CONDAMNAT la ÎNCHISOARE! Mai mult, va rămâne și FĂRĂ BANI!

LOVITURĂ TERIBILĂ pentru Vladimir Drăghia: A fost CONDAMNAT la ÎNCHISOARE! Mai mult, va rămâne și FĂRĂ BANI!

Un articol de: B1.ro - 18 Iun 2019, 11:29
Foto: Vladimir Drăghia / Instagram Monden

Vladimir Drăghia a primit o adevărată lovitură: condamnarea sa a rămas definitivă. 

ÎI BAGĂ PE TOȚI ÎN BOALĂ! ANDREEA MANTEA, COMPLET DEZBRĂCATĂ PE INTERNET! FANII AU ÎNNEBUNIT (GALERIE FOTO)

Magistraţii de la Curtea de Apel Constanţa au respins apelurile formulate de parchet (care ceruse condamnare cu executare) şi de Drăghia (care solicitase să fie achitat). 

MOTIV DE DIVORȚ! ANTONIA A FOST PRINSĂ DEZBRĂCATĂ! E LOVITURA MOMENTULUI PENTRU ALEX VELEA! IMAGINI COMPROMIȚĂTOARE (FOTO)

Astfel, pe lângă cele 8 luni cu suspendare pentru conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului, munca în folosul comunităţii şi 1.200 de lei cheltuieli judiciare la fond, fostul concurent de la „Exatlon” va trebui să plătească încă 500 de lei, “cheltuieli judiciare avansate de stat în apel”, potrivit spynews.ro.

CARMEN HARRA A FĂCUT ANUNȚUL! MAREA CÂNTĂREAȚĂ VA PĂRĂSI SCENA! INCREDIBIL CINE ESTE (GALERIE FOTO)

Pe lângă această pedeapsă, Drăghia a mai primit şi mai multe interdicţii şi obligaţii.

"Obligă inculpatul ca pe durata termenului de supraveghere să respecte următoarele măsuri de supraveghere: a) să se prezinte la Serviciul de Probaţiune de pe lângă Tribunalul Constanţa, la datele fixate de acesta; b) să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa; c) să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile; d) să comunice schimbarea locului de muncă; e) să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă. Impune inculpatului obligaţia de a frecventa un program de reintegrare socială derulat de serviciul de probaţiune. Pe durata termenului de supraveghere, inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Primăriei / Consiliul Local Sector 2 Bucureşti ca pe o perioadă de 80 zile, afară de cazul în care, din cauza stării de sănătate, nu poate presta această muncă. Atrage atenţia inculpatului că, dacă cu rea-credinţă nu va respecta măsurile de supraveghere sau dacă nu va executa obligaţiile impuse sau va săvârşi o nouă infracţiune în termenul de supraveghere, instanţa va revoca suspendarea şi va dispune executarea pedepsei. Obligă inculpatul la plata către stat a sumei de 1.200 de lei cu titlu de cheltuieli judiciare (1.000 de lei din faza de urmărire penală)", se arată în decizia judecătorilor de la Curtea de Apel Constanţa.

Citeşte mai multe despre:   Vladimir Draghia,   Curtea de Apel Constanta
 
 
 
Loading...