Vloggerița Bianca Adam, bătută cu o bară de metal, în fața unui complex rezidențial. Oamenii au refuzat să o ajute din cauza felului în care arăta

Vloggerița Bianca Adam, bătută cu o bară de metal, în fața unui complex rezidențial. Oamenii au refuzat să o ajute din cauza felului în care arăta

Bianca Adam, o cunoscută vloggeriță și sub numele deTequila,acuză că ea și iubitul ei au fost bătuți pe stradă, pe 26 mai, cu o bară de metal, de un dezvoltator imobiliar.Vloggerița și-a luat inima în dinți și a povestit ceea ce i s-a întâmplat într-un videoclip postat pe Youtube, deși a mărturisit că are atacuri de panică din cauza incidentului.

Bianca Adam a fost agresată în fața complexului în care locuiește

Totul s-a întâmplat în cartierul Militari din București, după ce, în timp ce și-a parcat mașina ar filovit și spart o bucată de marmură care făcea parte din rampa de la intrare a uneisali de fitness, din complexul rezidențial care aparținea dezvoltatorului.

Bărbatul a sunat-o să coboare în fața complexului, iar youtuberița i-a cerut să consulte camerele de supraveghere ale imobilului pentru a stabili exact dacă într-adevăr ea este cea care a produs paguba. Bărbatul și-a ieșit din minți, iar fata a început să filmeze scena, moment în care lucrurile au degenerat.

Dezvolatatorul adevenit violent cu Biancași iubitul eişi i-a smuls din mână telefonul, și l-a aruncatspre băiat, lovindu-l în cap.

„A sărit la bătaie, m-a împins, mi-a smuls telefonul din mană, Brandi l-a prins de umeri. Eu nu mai aveam telefon, moment în care am scos spray-ul, el îl ataca pe Brandi. Am fugit foarte tare, iar el a aruncat cu telefonul în Brandi și i-a spart capul”, povestește vloggerița.

După ce a încercat să folosească un spay cu piper pentru a își scoate iubitul din mâinile bărbatului, Bianca a fugit și și-a pierdut și cheile de la mașină și pe cele de la apartament.

Oamenii au refuzat să o ajute pe vloggerița Tequila, din cauza felului în care arăta

Fata a mers să ceară ajutor într-un complex comercial din zonă, însă nimeni nu a vrut să îi împrumute un telefon pentru a suna la 112, din cauza faptului că era îmbrăcată cu haine sport, iar oamenii au crezut că este o persoană fără locuință, spune ea printrelacrimi. Mai mult, ea mărturisește că oamenii își dădeau coate și spuneau că a consumat substanțe ilegale.

„Am cerut ajutor si absolut nimeni nu ma ajuta, eram foarte agitata tipam plangeam, am spus il bate pe prietenul meu va rog sa ma ajutati. Erau nişte muncitori care lucrau la drumul respectiv, erau fix lângă mine când mi-am luat acest fier. Nu a reacţionat niciunul. În timp ce le povesteam ce s-a întâmplat, şi-au dat un cot încet şi au spus „e fumată”! Se anulează orice fel de valori dacă porţi un hanorac cu glugă sau eşti îmbrăcat în negru, cu pantaloni cu tur sau dacă nu eşti cum vor oamenii să arăţi. Cu o mască pe faţă şi umflată de plâns, oamenii au crezut că sunt un soi de boschetară.”, a spus vloggerița.

Bianca Adam a fost lovită cu o bară de metal

În încercarea de a-și găsi iubitul, Binca a dat iar nas în nas cu dezvoltatorul care era înarmat cu o bară de metal, cu care a fost lovită.

„Mă trezesc cu el, 1.80 de om, iese pur si simplu cu un fier de vreo 3 metri, din ala de constructii….şi mi-l înfige efectiv în picior, dă cu toată forţa lui. Am început să urlu după ajutor. M-a atacat fără să se gândească ce puteam să pățesc”, a spus Tequila, care ar fi fost lovită cu fierul în coapsă şi în mână. Bianca a recuperat și filmarea din momentul incidentului și a publicat-o.

Bianca Adam și-a scos certificat medico-legal și a depus plângere la poliție

Într-un final, a întâlnit pe cineva cunoscut care a ajutat-o și a ajuns în clădirea în care locuia, unde iubitul ei intrase deja.

Tequila a mărturisit că în certificatul medico-legal s-a constat că eas-a ales cu o vânătaie de 17 cm pe picior și cu o mână umflată, iar iubitul a fost luat de ambulanțăși a avut nevoie de două copci la cap.

Fata a povestit și că a rămas cu traume psihice din cauza incidentului, iar o perioadă i-a fost frică să iasă pe stradă, deși a depus o plângere la poliție împotriva agresorului.Vloggerița a tras un semnal de alarmă în ceea ce privește lipsa spiritului civic într-un moment în care un om se află în pericol.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe