Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Vogue a renunțat la coperta cu Miley Cyrus din cauza prestației provocatoare pe care artista a avut-o la MTV Video Music Awards

Vogue a renunțat la coperta cu Miley Cyrus din cauza prestației provocatoare pe care artista a avut-o la MTV Video Music Awards

Ediția americană a revistei Vogue a renunțat la coperta cu Miley Cyrus ce urma să apară în numărul din decembrie în urma prestației provocatoare a artistei de la gala MTV Video Music Awards, relatează Le Figaro.

Prestația cântăreței de pe 25 august nu a fost pe placul Annei Wintour, redactorul-șef al ediției americane a revistei Vogue.

"Anna a considerat că prestaţia ei a fost foarte deplasată. A decis, pe baza prestaţiei lui Miley, să aleagă o nouă direcţie pentru coperta acelui număr", a declarat o sursă apropiată Annei Wintour.

Însă, Miley consideră că nu merită criticile ce s-au abătut asupra sa și că reacțiile din presă sunt exagerate.

"Ceea ce este impresionant e faptul că, deşi au trecut trei zile, oamenii continuă să vorbească. Se gândesc prea mult la asta. Vă gândiţi mai mult la asta decât m-am gândit eu. De fapt, nu m-am gândit prea mult, pentru că aşa sunt eu", a afirmat Cyrus.

Pe de altă parte, artista a fost apreciată de postul de televiziune NBC care i-a oferit un contract. Miley Cyrus va prezenta, pe 5 octombrie, emisiunea de comedie și satiră ”Saturday Night Live”.  

Citeşte mai multe despre:   Miley Cyrus