Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden “Vreau și cer lui Dumnezeu nimic mai mult decât să mă întăresc duhovnicește”. Dorințele lui Gigi Becali la aniversarea a 58 de ani (VIDEO)

“Vreau și cer lui Dumnezeu nimic mai mult decât să mă întăresc duhovnicește”. Dorințele lui Gigi Becali la aniversarea a 58 de ani (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 25 Iun 2016, 15:29
“Vreau și cer lui Dumnezeu nimic mai mult decât să mă întăresc duhovnicește”. Dorințele lui Gigi Becali la aniversarea a 58 de ani (VIDEO) Foto: spynews.ro Monden

De ziua lui, Gigi Becali promite că se leapădă de cele lumeşti şi se dedică din nou credinţei.

Misiune grea însă, pentru că cele sfinte se dovedesc greu de urmat. O recunoaşte chiar latifundiarul care n-a rezistat tentaţiei lumeşti de altfel de a sta de vorbă cu jurnaliştii chiar în ziua în care împlineşte 58 de ani.

"Și să dea Dumnezeu mulți ani să-mi dea! Duhovnicești! Pentru că dacă îmi dă încă 100 de ani de bogății în păcat n-am nevoie de ei nici măcar niciunul", a spus Gigi Becali, potrivit B1TV.SCANDAL MONSTRU PROVOCAT DE CEL MAI CELEBRU CUPLU DIN ROMÂNIA: AM MERS LA POLIŢIE ŞI... (GALERIE FOTO)

Singurele dorinţe pe care le are Gigi Becali la împlinirea a 58 de ani ţin de cele sfinte.

“Vreau și cer lui Dumnezeu nimic mai mult decât să mă întăresc duhovnicește. Adică în Duh. Asta vreau. Să mă îmbogățesc în Duh. În averi nu mai am nevoie. Ce să fac cu ele? Păi ce, am ce face? Ce-mi trebuie?”, a mai spus patronul Stelei.

Omul de afaceri vrea sa se indeparteze de cele lumesti.

„Vă voi răspunde numai în pilde pentru a-l mărturisi pe Hristos. Viața lumească nu prea mă mai interesează. E adevărat că sunt legat de ea. Încerc pe cât posibil, cum spune la Sfânta Liturghie "Și grija cea lumească acum să o lepădăm". Asta-i ? Și toată viața mea lui Hristos i-o dau”,  a declarat Becali.

Latifundiarul din Pipera a amintit şi de perioada petrecută după gratii, care l-a apropiat și mai mult de Dumnezeu.

 

 

 

Citeşte mai multe despre:   Becali