Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden De abia acum s-a aflat: El e concurentul care S-A ÎMBOLNĂVIT grav la Exatlon România! Scandalul e URIAȘ!

De abia acum s-a aflat: El e concurentul care S-A ÎMBOLNĂVIT grav la Exatlon România! Scandalul e URIAȘ!

Un articol de: B1.ro - 30 Dec 2018, 09:40
De abia acum s-a aflat: El e concurentul care S-A ÎMBOLNĂVIT grav la Exatlon România! Scandalul e URIAȘ! Monden

Yamato Zaharia are în continuare de suferit după terminarea competiției Exatlon. Președintele Federației Române de Kempo, Amatto Zaharia, a dezvăluit, pentru EVZ, că Yamato a fost internat în spital pe durata concursului, iar acum suferă de dureri groaznice de coloană.    

Exatlon nu este un concurs ușor, nu este un concurs de genul campionatelor naționale, europene sau mondiale. Este cu mult mai mult decât atât. Este un reality de supraviețuire, în care foarte mulți abandonează deoarece nu fac față, în principal, presiunii psihice și stresului. Pe de altă parte, este evident că la un concurs sportiv normal ai o alimentație foarte bună și te alimentezi foarte bine, astfel încât poți să poți să concurezi în parametrii optimi.

În cazul unui reality-sportiv de genul Exatlon, situația este foarte diferită și te duce foarte departe de acești parametrii optimi. Tocmai această este și esență acestui show. Un astfel de reality-show te aduce într-o stare cât mai joasă a capacităților tale, astfel încât să se vadă cât reziști. Yamato a mai participat, în urmă cu doi ani, la un alt concurs de mare anduranță, organizat de ofițeri din Legiunea Străină, „Legiunea Străină Fight for you”, pe care l-a și câștigat.

În competiția de la care s-a întors acum a rezistat timp de patru luni și s-a întors cu doar cinci zile înainte de final. Chiar dacă Yamato a mai avut și câteva lacune la probele de îndemânare, mă bucur foarte mult că s-a aflat în topul concurenților cu cele mai multe meciuri jucate, peste 150, și a avut și 8 recorduri de traseu, cele mai multe recorduri din echipa Faimosilor, ceea ce spune foarte multe despre pregătirea lui fizică”, a declarat Amatto.

Acesta a mai spus că, în prezent, Yamato este într-o stare relativ bună, însă se confruntă cu dureri groaznice la coloană. 

”Este într-o stare relativ bună, cu o singură excepție, o durere cumplită de coloană, pe care o investigăm acum. Yamato a avut și puțin ghinion. În prima luna a fost perfect. A jucat cele mai multe meciuri dintre toți concurenții Exatlon. A avut mai multe recorduri de traseu. A fost Player of the Day, Player of the Week și Best Player în echipa lui”, a mai spus Amatto Zaharia. 

”The Facebook Dilemma”, cea mai amplă investigație despre impactul rețelei de socializare asupra vieții private, difuzată ÎN EXCLUSIVITATE pe B1 TV, pe 1 ianuarie, de la ora 21.00
 

Citeşte mai multe despre:   Exatlon ,   Yamato Zaharia