Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Zanni de la Survivor a povestit despre perioada grea în care a stat la orfelinat: „Eram ca un animal / Nu știam că sunt băiat/ A fost teribil"

Zanni de la Survivor a povestit despre perioada grea în care a stat la orfelinat: „Eram ca un animal / Nu știam că sunt băiat/ A fost teribil"

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 04 Mar 2021, 11:29
Zanni de la Survivor a povestit despre perioada grea în care a stat la orfelinat:  „Eram ca un animal / Nu știam că sunt băiat/ A fost teribil" Monden

Zanni este unul dintre cei mai populari concurenți din echipa Faimoșilor de la Survivor. De asemenea, el este considerat și unul dintre cei mai buni concurenți de acolo, aproape de fiecare dată a adus măcar un punct echipei sale.

Zannidache a intrat în conflict cu mai mulți colegi de-ai săi, dar, totuși, nu și-a pierdut din popularitate. 

Zanni a devenit cunoscut după ce a participat la emisiunea Chefi la cuțite, iar acum concurează pentru marele premiu de la Survivor. El a povestit chiar înainte de a pleca în Republica Dominicană prin ce greutăți a trecut cât timp a locuit la orfelinat.

„Până la 6 ani nu știam ce se întâmplă cu viața mea, eram ca un animal. Îmi amintesc că au venit, la un moment dat, cu un tort și nu înțelegeam de ce toată lumea cânta. Nu știam că este ziua mea, că o dată pe an se sărbătorește, nu știam ce înseamnă zi de naștere. Nu știam că sunt băiat, ne băgau la dușuri pe toți.

A fost teribil. Când am mers în alt centru, oamenii de acolo au început să mă învețe diverse lucruri pe care nu le știam. Ei au văzut că eram ca un animal. Miroseam tot ce primeam”, a spus Zanni pentru revista VIVA! 

Zanni a povestit că era bătut de copiii mai mari.

„Nu înțelegeam niciodată dacă o să iau sau nu bătaie pentru ceva. Nu știam cum sunt regulile cu mesele. Știam doar că îmi este foame și așteptam să ni se dea ceva de mâncare. Nu a fost greu sau ușor, pentru că nu știam altfel. Eram neînțeles de toată lumea. Eram bătuți de cei mai mari. Nu aveam libertatea să mă joc, nu aveam prieteni. Aici am stat de la 6 până la 14 ani, când m-au dat afară, ca pe un câine. Mi-au dat o geantă, să îmi pun câteva haine, și gata!

De acolo am plecat la un alt centru, care te primea cu condiția să continui școala. Am fost la școală până m-au dat afară și de acolo, după doi, trei ani. Nici nu m-au anunțat. Mi-au spus să plec”, a mai spus Zanni pentru sursa citată.
 

Se reduce vârsta de pensionare? Vești bune pentru români

Citeşte mai multe despre:   Zanni,   Survivor Romania,   orfelinat