Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden S-A TERMINAT! Trupul Zinei Dumitrescu A CEDAT! Din nefericire, celebra creatoare de modă...

S-A TERMINAT! Trupul Zinei Dumitrescu A CEDAT! Din nefericire, celebra creatoare de modă...

Un articol de: B1.ro - 02 Mar 2019, 13:18
S-A TERMINAT! Trupul Zinei Dumitrescu A CEDAT! Din nefericire, celebra creatoare de modă... Monden

Starea de sănătate a Zinei Dumitrescu este din ce în ce mai îngrijorătoare. Celebra creatoare de modă, ajunsă acum la 82 de ani, trece prin momente grele și pare că a renunțat să mai lupte pentru viața ei.

REPEDE CLICK AICI: ROMÂNIA PLÂNGE ȘI E ÎN DOLIU! A MURIT INTERPRETA DE MUZICĂ POPULARĂ ÎNDRĂGITĂ DE MILIOANE DE ROMÂNI! (FOTOGRAFII TERIBILE CU SICRIUL)

”Nu pot să spun prea multe. Dar pot să vă spun că starea ei este din ce în ce mai gravă. Adică, pe zi ce trece se înrăutățește. Doar Dumnezeu știe ce se va mai întâmpla cu ea, dar merge din rău în mai rău. Noi facem tot ce putem pentru ea, îi mai punem o perfuzie, îi mai chemăm Salvarea, mai merge la spital, o aducem înapoi, dar... nu știm ce va fi. Din păcate, lucrurile se înrăutățesc rapid pentru ea... Noi sperăm să fie mai bine, dar e doar speranța...”, a spus, pentru wowbiz.ro, Ion Casian, directorul azilului în care se află "Mama Zina". 

REPEDE CLICK AICI: DOLIU MASIV PENTRU ROMÂNIA! PERSONALITĂȚI URIAȘE VOR MURI (FOTOGRAFII TERIBILE)

Mai mult decât atât, situația fostei creatoare de modă este destul de disperată pentru ca el să se simtă neajutorat. 

REPEDE CLICK AICI: ELE SUNT ȘTIRISTELE DIN ROMÂNIA CARE AU ÎNNEBUNIT BĂRBAȚII CU DECOLTEUL GENEROS! S-A VĂZUT TOT (POZE NECENZURATE!)

”Nu prea mai avem noi ce să îi facem, în afară de a o îngriji în fiecare secundă, o veghem tot timpul. Din păcate, vârsta ei nu îi mai permite, din ceea ce văd, nicio îmbunătățire a stării de sănătate, măcar o stagnare, ci  duce din ce în ce mai jos...”, a mai spus Ion Casian.

”Nu mai este la fel de comunicativă. Nu se simte rău, dar preferă să stea toată ziua în camera ei. Se uită la televizor, vrea liniște. Este, evident, o criză, este o criză generată de vârstă. Acum nu suntem foarte îngrijorați, suntem doar foarte atenți cu ea. Dar, totuși, este normal, nu mai are cum să fie la fel de energică ca înainte. Eu sper că lucrurile se vor îndrepta, va reîncepe să mănânce și va socializa din nou așa cum o făcea înainte. E slăbită foarte tare, de aceea, acum, mai mult se odihnește”, a precizat Casian.
 

Au descoperit un aeroport părăsit în urmă cu 50 de ani. Au controlat toată zona şi au rămas uluiţi de ce au mai găsit

Citeşte mai multe despre:   Zina Dumitrescu,   Ion Cassian