Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică <<Ponta, ai făcut cafeaua lui Dragnea?/ Marele PNL a devenit un fel de "Vacanța Mare”>>. Cătălin Predoiu și fostul premier, în conflict pe rețelele de socializare din cauza Brexitului (FOTO)

<<Ponta, ai făcut cafeaua lui Dragnea?/ Marele PNL a devenit un fel de "Vacanța Mare”>>. Cătălin Predoiu și fostul premier, în conflict pe rețelele de socializare din cauza Brexitului (FOTO)

Un articol de: - 26 Iun 2016, 17:55
&lt;&lt;Ponta, ai făcut cafeaua lui Dragnea?/ Marele PNL a devenit un fel de &quot;Vacanța Mare”&gt;&gt;. Cătălin Predoiu și fostul premier, în conflict pe rețelele de socializare din cauza Brexitului (FOTO) Foto: mondonews.ro Politică

Cătălin Predoiu și Victor Ponta au avut un schimb dur de replici ,duminică, pe rețelele de socilizare. Motivul? Cel mai dezbătut subiect al momentului, ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană.

Declarația lui Predoiu conform căreia Jean-Claude Juncker, președintele Comisiei Europene, ar trebui să-și asume responsabilitatea pentru ieșirea Regatului Unit din blocul comunitar și să demisioneze a aprins scânteia.

Fostul premier Victor Ponta a avut la rândul său un  mesaj pe Facebook prin care l-a ironizat pe prim-vicepreședintele PNL.A GĂSIT UN CARD ÎNTR-UN BANCOMAT DIN RÂMNICU SĂRAT ȘI A ÎNCEPUT SĂ CUMPERE CU EL. A REGRETAT AMARNIC, DUPĂ CÂTEVA ORE. CE A PĂȚIT, E FĂRĂ PRECEDENT

”Deci Marele PNL ( sau "Partidul Lui") a devenit un fel de "Vacanţa Mare" din vremurile de demult / când eşti trist sau îngrijorat de ceva serios (cum ar fi BREXIT) citeşti ce spun comicii de la PNL şi mai te destinzi (sic!) puţin. Gorghiu & Predoiu (Dumb and dumber) / sau Gorghiu & Blaga (Stan şi Bran) / sau Cezar Preda & Ludorvic Orban ( Păcală şi Tândală) - au în oferta orice îţi doreşti! Preşedintele / Premierul / Primarul General "to be elected" Cătălin Perdoiu i-a cerut demisia lui Juncker pt. Brexit/ şi dacă nu înţelege Juncker rapid să se conformeze dl Perdoiu va trece la Tusk, Merkel, Obama, etc!!! Aştept mâine reacţia tovarăşei Gorghiu Dej - presa a înţeles greşit sau a manipulat ce a zis Dl Cătălin Perdoiu- era vorba, chiar şi pt. Brexit, de demisia lui Ponta!!!! Aţi înţeles acum?!?!”, a scris duminică Ponta pe Facebook.

În urma postării lui Victor Ponta, Predoiu a avut și el un nou mesaj pe Facebook.

”Ponta, ai făcut cafeaua lui Dragnea? I-ai luat ţigari de dimineaţă? Nu uita şi pantofii, trebuie să lucească! Mâine se vede cu premierul. Şi stai liniştit, nu-ţi va mai cere nimeni niciodată demisia, pentru că ai ajuns ceea ce ai fost de la început: un nimeni! Un nimeni ai fost în boscheţii Parisului, un nimeni ai fost în gentuţa lui SOV, un nimeni ai fost în manejul lui Năstase. Tu ai crezut că eşti ceva la un moment dat, pentru că n-ai vrut să vezi că eşti acolo doar pentru că tata socrul Sârbu a servit cândva patria comunistă, Naşul Oprea şi prietenul Ghiţă te-au promovat la somaţia mentorului vostru din umbră care nu făcea deloc politică, iar Cocoş ţi-a permis să-i faci pantofii Elenei, care a pus şi ea o vorba mai sus. Ponta, lasă-ne şi trage capacul tomberonului deasupra capului!”, a scris Cătălin Predoiu pe Facebook.

În continuarea mesajului, Predoiu a postat și o fotografie cu un afiș cu Victor Ponta de pe vremea când acesta candida la funcția de președinte al țării.

 

 

 

 

Citeşte mai multe despre:   Victor Ponta,   Catalin Predoiu,   Facebook,   Brexit