Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică 150 de milioane de euro, alocați pentru investițiile de modernizare și înlocuire a echipamentelor din ATI. Anunțul a fost făcut de premierul Ludovic Orban (VIDEO)

150 de milioane de euro, alocați pentru investițiile de modernizare și înlocuire a echipamentelor din ATI. Anunțul a fost făcut de premierul Ludovic Orban (VIDEO)

Un articol de: Maria Zărnescu - 30 Noi 2020, 18:34
150 de milioane de euro, alocați pentru investițiile de modernizare și înlocuire a echipamentelor din ATI. Anunțul a fost făcut de premierul Ludovic Orban (VIDEO) Politică

Luni seara, premierul Ludovic Orban a fost întrebat, în timpul vizitei la Institul Cantacuzino, care este situația evaluării realizate la nivel național în secțiile ATI, dar și unde au fost descoperite o serie de problele și nereguli pe durata anchetelor.

„În momentul în care va fi finalizată evaluarea secțiilor, Ministerul Sănătății împreună cu Departamentul pentru Situații de Urgență va prezenta un raport. Ceea ce am făcut, la nivel guvernamental, am decis alocarea unei sume de 150 de milioane de euro pentru a finanța investițiile în modernizarea, repararea capitală și înlocuirea instalațiilor care nu sunt conforme și care nu oferă întreaga siguranță necesară pentru buna funcționare a secției”, a declarat premierul.

Întrebat dacă poate preciza unde au fost întâlnite nereguli, premierul a precizat că „va fi prezentat un raport, la finalul evaluării secțiilor de terapie intensivă”, a explicat premierul Ludovic Orban.

 

Citeşte mai multe despre:   Ludovic Orban