Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică 500 de membri UNPR nu țin cont de decizia de la centru pentru fuziune cu PMP și se vor înscrie în PNL

500 de membri UNPR nu țin cont de decizia de la centru pentru fuziune cu PMP și se vor înscrie în PNL

Un articol de: - 21 Iul 2016, 23:03
500 de membri UNPR nu țin cont de decizia de la centru pentru fuziune cu PMP și se vor înscrie în PNL Politică

Cu toate că UNPR a fuzionat cu PMP, 500 de membri ai filiale locale de la Brașov nu țin cont de decizia conducerii și se vor înscrie în PNL Brașov.

„Am consultat membrii mei de partid și ne-am hotărât să facem o alianță înte UNPR și PNL. Am vorbit cu Adrian Oprică, am stabilit anumite proiecte în care ne regăsim și sper să facem în continuare o treabă bună în folosul cetățeanului”, a precizat Ovidiu Micu, fost vicepreședinte al organziției municipale Brașov a UNPR.

Președintele organizației municipale a PNL Brașov, Adrian Oprică, spune că este vorba despre circa 500 de membri, care vor completa adeziuni, din care 100 sunt militanți, care au activat la secțiile de votare și la organizațiile de cartiere.

„Noii membri vor avea același statut, li se va recunoaște vechimea în UNPR, în discuțiile purtate a contat proiectul nostru, cel de acum 12 ani, consilierul de cartier, în care membrii PNL s-au implicat. Suntem deschişi altor partide care vor să vină spre liberali, demonstrând că PNL este singurul care face politică către brașovean, către cetățean, care încearcă să rezolve problemele locutorilor cu care se confruntă zi de zi”, a declarat Oprică.

În replică la afirmațiile lui Micu, vicepreședinetele organizației județene a UNPR Brașov, Mihai Bârsan, a declarat:  „Constatăm cu surprindere că au fost 500 de membri ai dlui. Micu în organizația municipală a UNPR Brașov, și în același timp îi felicit pe colegii din PNL care și-au «întărit» echipa. În altă ordine de idei, îi anunț că sunt posesorii a 500 de adeziuni completate cu tot felul de date personale, probabil aceleași care au fost rulate  și pe la PNG, PP-DD și alte formațiuni politice, de către aghitantul dlui Micu. Sunt convins că, dacă dl. Micu ar fi avut 500 de membri activi la ora actuală ar fi fost consilier local, dar se pare că are mai puțini membri chiar decât numărul băncilor pe care le vopsește în parcuri”.

Citeşte mai multe despre:   PNL,   UNPR,   PMP,   fuziune