Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică A doua sesiune parlamentară a anului începe luni: Reorganizarea administrativă şi revizuirea Constituţiei, printre priorități

A doua sesiune parlamentară a anului începe luni: Reorganizarea administrativă şi revizuirea Constituţiei, printre priorități

Un articol de: - 02 Sep 2013, 09:08
A doua sesiune parlamentară a anului începe luni: Reorganizarea administrativă şi revizuirea Constituţiei, printre priorități Foto: ziuanews.ro Politică

Camera Deputaţilor şi Senatul încep, luni, cea de a doua sesiune ordinară a Parlamentului din anul 2013.

Priorităţile puterii vizează reorganizarea administrativă şi modificarea Constituţiei, în timp ce opoziţia a menţionat că ţintele ei legislative sunt centrate pe crearea de locuri de muncă, relatează Mediafax.

Senatul se convoacă de luni în a doua sesiune ordinară a anului 2013. Preşedintele Senatului a convocat Biroul Permanent luni, ora 14.00, iar grupurile parlamentare se vor întruni la ora 15.00. Senatorii se vor întruni în plen de la ora 16.00, la sediul din Palatul Parlamentului.

De asemenea, Camera Deputaţilor este convocată în a doua sesiune ordinară a anului 2013 luni, la ora 14.00. Şedinţa Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor va avea loc luni, începând cu ora 13.00.

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la Mamaia, că proiectul cel mai important din această toamnă este declanşarea efectivă a descentralizării.

"Poate proiectul cel mai important din această toamnă, proiect politic, guvernamental, parlamentar, îl constituie declanşarea efectivă a procesului de descentraliare şi de pregătire a regiunilor", a subliniat Ponta.

 

Citeşte mai multe despre:   Parlamentul Romaniei,   modificarea Constitutiei