Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Actorul Claudiu Bleonț candidează pentru funcția de primar al unei localități din Cluj: Ce mesaj i-a transmis lui Ludovic Orban

Actorul Claudiu Bleonț candidează pentru funcția de primar al unei localități din Cluj: Ce mesaj i-a transmis lui Ludovic Orban

Un articol de: Traian Avarvarei - 27 Iun 2020, 15:31
Actorul Claudiu Bleonț candidează pentru funcția de primar al unei localități din Cluj: Ce mesaj i-a transmis lui Ludovic Orban Foto: facebook.com/claudiu.bleont Politică

Actorul Claudiu Bleonț a anunțat recent că va candida la alegerile locale din acest an pentru funcția de primar al comunei Beliș din județul Cluj. În acest context, artistul a publicat, sâmbătă, un mesaj, pe pagina sa de Facebook, prin care îi mulțumește premierului Ludovic Orban că a acceptat să asculte „oful oamenilor din Apuseni”.

Actorul Claudiu Bleonț, candidat la primăria Beliș: ”Mulțumesc sincer Ludovic Orban pentru că ți-ai făcut timp să asculți oful oamenilor din Apuseni”

”Când, de pe poziția de simplu cetățean, ajungi la factorul de decizie aflat pe cea mai înaltă treaptă a ierarhiei politice, și ești primit, ascultat și ajutat – fără a ți se cere nimic în schimb, fără a fi condiționat, fără a fi nevoit să fii “dator” unei structuri de partid sau unei ideologii politice înțelegi că România are o șansă extraordinară și prinzi aripi. Așa că mulțumesc sincer Ludovic Orban pentru că ți-ai făcut timp să asculți oful oamenilor din Apuseni și pentru că mi-ai arătat că există soluții reale pentru o Românie mai bună”, a scris Claudiu Bleonț pe Facebook.

Actorul a mai scris că din postura sa de persoană publică a bătut la ușile ministerelor pentru a căuta soluții pentru problemele oamenilor din comunitatea pe care dorește să o conducă.VESTE NEAȘTEPTATĂ în TELEVIZIUNEA DIN ROMÂNIA! CELEBRA PREZENTATOARE TV A FOST ÎNLOCUITĂ DEFINITV! CINE VA PREZENTA EMISIUNEA ÎN LOCUL EI

”Poziția pe care proaspăt mi-am asumat-o, aceea de candidat la Primaria Beliș, o comună de munte de lângă Cluj, m-a adus în fața oamenilor, am intrat în curțile lor, i-am privit în ochi și le-am aflat nevoile. Dar nu am vrut nicio clipă sa fiu “un alt politician” care doar promite că va rezolva... Așa că folosindu-mă de tot ceea ce reprezint eu, Claudiu Bleonț, am luat la rând ministerele, am deschis uși, am pus întrebări și am căutat soluții. Pentru că pentru moți cuvântul dat și mâna strânsă sunt mai valoroase decât orice hârtie și au greutatea morală a unei certitudini – ai promis că faci, atunci trebuie să faci. Așa că nu am cum să nu mulțumesc unui guvern PNL care m-a primit, m-a ascultat, mi-a oferit soluții și suport real. Fără a îmi cere nimic în schimb, fără a mă condiționa sau “îndatora” pentru viitor. Ci pur și simplu pentru că am întâlnit niște oameni extraordinari, care pot și vor să facă România mai bună pentru noi toți și care mi-au dovedit mie, Claudiu Bleonț, că liberalismul nu e doar o poveste istorică a României mari ci un viitor cât se poate de concret, susținut de oameni și pentru oameni. Cu adevărat “prin noi înșine”.

Mulțumesc Ludovic Orban, Ovidiu Raețchi, Robert Sighiartău, Adrian Oros, Ionuț Stroe, Bogdan Gheorghiu și vă aștept în Apuseni să le arătați și moților ce mi-ați arătat mie – că împreună se poate”, a mai precizat Claudiu Bleonț.

La începutul lunii iunie, actorul a anunțat că va candida pentru funcția de primar al localității clujene, precizând că a luat această decizie din dragoste pentru Munții Apuseni, dragoste ce i-a fost insuflată de către tatăl său. Totodată, acesta a declarat că nu a luat această hotărâre din considerente politice, ci umane.

”Am buletin de Beliș. Nu am dreptul să vorbesc în dreptul nimănui și să judec faptului nimănui. Decizia mea s-a născut din inimă. De ce? Iubesc Apusenii dinainte de a mă naște, datorită tatei. S-a născut acolo, avea un cult pentru Apuseni. M-a plimbat de la 5 ani. Am vizitat Belișul de când era jos, înainte să vină lacul de acumulare. Am descoperit că mi-e dor definitiv de natură. Actoria mea face un pas dintr-o scenă a teatrului din București sau Craiova, spre o scenă mai mare, în care dialogul e direct cu cerul și cu Dumnezeu”, a declarat Claudiu Bleonț, în cadrul unei emisiuni televizate.

 

Alegerile locale ar putea avea loc pe 27 septembrie

Așegerile locale, amânate din cauza epidemiei de coronavirs, ar putea avea loc pe data de 27 septembrie, potrivit declarațiilor premierului Ludovic Orban, care a precizat însă că data finală va fi convenită după discuții cu reprezentații tuturor partidelor politice.

Totodată, premierul a anunțat că, având în vedere situația sanitară din acest moment, campania electorală se va desfășura în condiții speciale, fără organizarea de mitinguri sau adunări publice.

Actorul Claudiu Bleonț candidează pentru funcția de primar al unei localități din Cluj: Ce mesaj i-a transmis lui Ludovic Orban

Citeşte mai multe despre:   Claudiu Bleont,   Ludovic Orban,   Stiri Cluj-Napoca