Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Adrian Moraru, despre cazul Dan Barna: Oricine altcineva, până în momentul de față, era la pușcărie. Pur și simplu, ți-ai dat unor neamuri de-ale tale bani europeni (VIDEO)

Adrian Moraru, despre cazul Dan Barna: Oricine altcineva, până în momentul de față, era la pușcărie. Pur și simplu, ți-ai dat unor neamuri de-ale tale bani europeni (VIDEO)

Un articol de: Traian Avarvarei - 13 Mai 2021, 19:58
Adrian Moraru, despre cazul Dan Barna: Oricine altcineva, până în momentul de față, era la pușcărie. Pur și simplu, ți-ai dat unor neamuri de-ale tale bani europeni (VIDEO) foto: Facebook @ Adrian Moraru Politică

Adrian Moraru, consilier general al Capitalei din partea PNL, susține că a văzut multe cazuri de fraude cu fonduri europene „și de oameni care sunt în pușcărie pentru fapte similare” cu cele pentru care vicepremierul Dan Barna, copreședintele USR-PLUS, ar fi fost reclamat la DNA de către DLAF.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Adrian Moraru, pe B1 TV, despre cazul Dan Barna

 

„Eu nu am niciun fel de problemă cu domnul Barna sau nu fac aceste comentarii acum, ci le fac ca un om care de 20 de ani se mișcă în această zonă de anticorupție și care a văzut multe cazuri de fraude cu fonduri europene și de oameni care sunt în pușcărie pentru fapte similare. Pentru mine este evident – din moment ce ai un contract în care într-o parte semnează domnul Barna, și în partea cealaltă sora sa, este evident că vorbim de un conflict de interese. Când îi dai surorii tale 800.000 de lei, prin semnături, pe aceeași hârtie, te duci la pușcărie. Oricine altcineva, până în momentul de față, era la pușcărie. Nu trebuie să facem comentarii sau să avem aprecieri. Sunt documentele pe care le puteți pune și dumneavoastră pe ecran, că au apărut în presă, sunt de aproape un an de zile. Nu înțeleg ce mai este de discutat”, a declarat Adrian Moraru, joi seară, pe B1 TV, la „Dosar de politician” cu Silviu Mănăstire.

Consilierul general susține că „documentele sunt clare”.

„A semnat ca o rudă de a lui, așa cum spune Codul penal, să beneficieze de aceste lucruri. Nu trebuia să facă parte din acest lanț de decizie, și a făcut parte din acest lanț de decizie. Este atât de simplu. Nu avem ce să comentăm, adică nu e o chestie de interpretare. Pur și simplu, ți-ai dat unor neamuri de-ale tale bani europeni. Simplu”, a adăugat Adrian Moraru.

 

Scandalul politic al momentului! A ieşit mizeria de sub preş? Gabriela Firea, ameninţată cu moartea de Liviu Dragnea!

Citeşte mai multe despre:   Adrian Moraru,   Dan Barna