Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Adrian Năstase iese la rampă: Mesajul incendiar care va produce REVOLUȚIE în PSD

Adrian Năstase iese la rampă: Mesajul incendiar care va produce REVOLUȚIE în PSD

Un articol de: - 17 Ian 2018, 23:52
Adrian Năstase iese la rampă: Mesajul incendiar care va produce REVOLUȚIE în PSD Politică

Fostul premier şi lider PSD, Adrian Năstase, iese la lumină și afirmă, într-un comentariu publicat miercuri pe blogul său, că "prietenii" vicleni ai PSD care aşteptau apariţia unui nou UNPR în urma luptelor din Comitetul Executiv au de ce să fie furioşi, în condiţiile în care partidul a rămas unit.

"'Prietenii' vicleni ai PSD, care se aşteptau ca luptele din Comitetul Executiv să fie atât de intense încât să apară un nou UNPR, au de ce să fie furioşi, deoarece partidul a rămas unit, chiar dacă unii au pierdut şi alţii au câştigat. Menţinerea unităţii PSD şi a grupului său parlamentar este o veste foarte bună, deoarece planul de guvernare, prezentat în campania electorală, poate fi pus în aplicare", spune Năstase.

El remarcă şi că diferenţele de viziune/interese între principalii actori ai conflictului din partid din ultima perioadă nu au fost o simplă bătălie între persoane, ci "s-au propus idei în legătură cu regenerarea activităţii politice din PSD", ceea ce a arătat că în interiorul partidului "sunt numeroşi lideri în măsură să gândească în perspectivă, dincolo de interesele politice imediate".

"Desigur, aşteptarea tuturor este ca disputa legată de guvernul Tudose să fie ultima de acest fel până la alegerile parlamentare din 2020, iar noul guvern să nu fie supus unor noi şocuri politice", adaugă Năstase. 

Restul comentariilor fostului premier pot fi citite aici

Citeşte mai multe despre:   PSD,   blog