Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Adrian Năstase s-a declarat dezamăgit de PSD: Fostul premier spera să fie ajutat în plata prejudiciului din dosarul Trofeul Calității

Adrian Năstase s-a declarat dezamăgit de PSD: Fostul premier spera să fie ajutat în plata prejudiciului din dosarul Trofeul Calității

Un articol de: B1 TV - 04 Aug 2013, 12:12
Adrian Năstase s-a declarat dezamăgit de PSD: Fostul premier spera să fie ajutat în plata prejudiciului din dosarul Trofeul Calității Politică

Fostul lider PSD Adrian Năstase este dezamăgit de colegii de partid. El a declarat că s-ar fi aşteptat ca cei din PSD să dea dovadă de solidaritate şi să îl ajute să plătească prejudiciul din dosarul Trofeul Calităţii.

În acest scop, Adrian Năstase a invocat o sitaţie similară din Franţa, unde colegii de formaţiune politică ai lui Nicolas Sarkozy au spus că îl vor ajuta pe fostul preşedinte francez să acopere costurile din campania din 2012.

"Eu m-aş fi aşteptat... Campania aceea, care era şi campanie parlamentară şi prezidenţială, nu a fost a mea, a fost a partidului. (...) Ar trebui să fie solidari şi cei de la fostul PUR, în prezent PC, care au candidat în alianţa cu PSD în 2004. (...) Aşa... A trebuit să ma ocup singur de plată", a spus Năstase.

Adică, 760.000 de euro, ce reprezinta partea sa din prejudiciul stabilit de judecatori ca a fost adus Inspectoratului de Stat in Constructii, în dosarul "Trofeul Calitatii". În acest context, Adrian Năstase a adus în discuţie o situaţie similară din Franţa, unde colegii de partid ai lui Nicolas Sarkozy s-au solidarizat şi îl ajută pe fostul preşedinte să plătească o datorie de aproximativ 11 milioane de euro din timpul campaniei din 2012.  În opinia lui Adrian Nastase, această poziţie ar trebui să fie "un exemplu pentru PSD" şi campania din 2004, afirmând că s-ar fi aşteptat la "solidaritate" din partea colegilor de partid.

În prezent, Adrian Năastase nu mai este nici deputat, nici profesor la Universitatea Bucureşti, iar peste două săptămâni va afla dacă mai are voie să profeseze ca avocat.

Adrian Nastase s-a declarat dezamagit de fostii colegi din PSD
Embed:


Citeşte mai multe despre:   Adrian Nastase,   bani,   PSD,   fost premier,   Trofeul calitatii