Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Adrian Năstase: USL a trecut de căsnicia din dragoste, acum este o căsătorie din interes (VIDEO)

Adrian Năstase: USL a trecut de căsnicia din dragoste, acum este o căsătorie din interes (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 26 Sep 2013, 12:20
Adrian Năstase: USL a trecut de căsnicia din dragoste, acum este o căsătorie din interes (VIDEO) Politică

Uniunea Social Liberală a trecut de căsătoria de dragoste. Acum trăieşte una de interes. Aşa descrie fostul premier Adrian Năstase evoluţia USL-ului în contextul ultimelor schimburi de replici dintre Victor Ponta şi Crin Antonescu. Replici, care spune Năstase, nu au ce căuta între nişte lideri de coaliţie.

"A fost o perioadă firească de căsătorie, să spunem din dragoste. Acum este o căsătorie din interes, o căsătorie bazată pe interese, cum este și firesc în politică. Ea a avut o dimensiune, sî spunem, cu componență personală mai accentuată într-o relație directă, dar este firesc, interesele sunt divergente”, a declarat fostul premier.

Lucru lesne de înţeles în condiţiile în care vorbim despre PNL şi PSD, două partide cu ideologii diferite, este de părere fostul ministru. Analogia lui Adrian Năstase cu etapele unei căsnicii vine ca urmare a mai multor neînţelegeri pe care liderii Crin Antonescu şi Victor Ponta le-au avut în ultimele zile. Discuţii care nu au rămas însă netaxate de social-democrat.

"Formate de genul acesta nu au ce să caute în discuția publică în general și în niciun caz nu trebuie folosite în relațiile între lideri din coaliție”, a continuat Năstase.

Noi tensiuni au apărut în interiorul USL după ce liderii uniunii au făcut afirmaţii contradictorii cu privire la proiectul exploatării miniere de la Roşia Montană.

Nastase, despre casnicia pe interes a USL

Embed:

Citeşte mai multe despre:   Adrian Nastase,   USL,   Victor Ponta,   Crin Antonescu