Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Adrian Țolea (PNL), ales președinte interimar al CJ Arad

Adrian Țolea (PNL), ales președinte interimar al CJ Arad

Un articol de: - 01 Aug 2015, 17:29
Foto: aradon.ro Politică
Vicepreședintele Adrian Țolea a fost ales, sâmbătă, președinte interimar al Consiliului Județean Arad, după ce, vineri, Nicolae Petru Ioțcu a fost suspendat din funcția de președinte al CJ Arad, ca urmare a arestării preventive, scrie Agerpres.

Tribunalul Timiș a decis vineri arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Nicolae Ioțcu, el fiind acuzat de trafic de influență. Potrivit comunicatului trimis de Tribunal, suspendarea din funcție a lui Ioțcu durează până la încetarea stării de arest preventiv. (Detalii AICI)

În urma acestei decizii, consilierii județeni au fost convocați,sâmbătă, în ședință de urgență, pentru alegerea unui președinte interimar.

Singurul candidat pentru funcția de președinte interimar al administrației județene a fost vicepreședintele Adrian Țolea, cel de-al doilea vicepreședinte, Romulus Remus Guțu retrăgându-se din competiție.

Majoritatea consilierilor județeni au votat pentru Țolea, doar doi dintre ei votând împotrivă.

La ședință au participat 22 de consilieri din cei 32.

"Prioritățile mele sunt continuarea proiectelor importante pe care le are Consiliul Județean Arad, investiții în mai multe zone, proiecte finanțate din fonduri europene, dar și din fonduri publice. Este important pentru locuitorii județului Arad ca toate aceste proiecte să continue. Dar la fel de importantă este și asigurarea funcționării administrației județene și a instituțiilor subordonate. Cred că este important în această perioadă dificilă să continuăm activitatea cu calm, cu responsabilitate, cu seriozitate, cu profesionalism", a spus Adrian Țolea, la finalul ședinței extraordinare.
 
 
 
Loading...