Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Adrian Ţuţuianu întoarce armele împotriva lui Liviu Dragnea: Senatorul contestă în justiţie excluderea din PSD

Adrian Ţuţuianu întoarce armele împotriva lui Liviu Dragnea: Senatorul contestă în justiţie excluderea din PSD

Un articol de: B1.ro - 16 Noi 2018, 14:11
Adrian Ţuţuianu întoarce armele împotriva lui Liviu Dragnea: Senatorul contestă în justiţie excluderea din PSD Politică

Adrian Ţuţuianu cere în instanță suspendarea hotărârii de excludere din PSD.

Senatorul de Dâmbovița a înregistrat la tribunal o cerere de suspendare a executării acesteia până la pronunţarea unei soluţii definitive în dosarul de fond al cauzei.

„Deşi suntem la 11-12 zile de la data aplicării sancţiunii, nici până astăzi hotărârea Comitetului Executiv Naţional nu mi-a fost comunicată nici mie, nici organizaţiei judeţene. De asemenea, nu a fost comunicată nici hotărârea privind desemnarea unui preşedinte interimar al organizaţiei judeţene. Dat fiind refuzul comunicării acestei hotărâri, am decis şi am promovat ieri contestaţia împotriva hotărârii aşa cum este ea cunoscută din spaţiul public, urmând ca eventuale adăugiri să aduc la această contestaţie dacă cineva va voi vreodată să mi-o comunice. Tot ieri am înregistrat, la Tribunalul Dâmboviţa, o cerere de suspendare a executării hotărârii CExN al PSD, din data de 5 noiembrie 2018, hotărâre prin care s-a dispus excluderea subsemnatului din PSD. Am cerut, pe cale de ordonanţă preşedenţială, suspendarea acestei hotărâri până la pronunţarea unei hotărâri definitive în dosarul de fond care are ca obiect cererea de anulare a hotărârii CExN din data de 5 noiembrie 2018”, a precizat Ţuţuianu, într-o conferinţă de presă, potrivit Agerpres.

Țuțuianu a precizat că va rămâne în politica de centru-stânga ca senator independent până când va epuiza toate căile de atac care i-ar permite reîntoarcerea în PSD.

 

Citeşte mai multe despre:   Adrian Țuțuianu