Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Adrian Zuckerman: Guvernul Orban a aplicat reforme pentru a smulge din rădăcini corupţia. Baronii roşii rămaşi din anii regimului comunist nu îşi au locul în România modernă (VIDEO)

Adrian Zuckerman: Guvernul Orban a aplicat reforme pentru a smulge din rădăcini corupţia. Baronii roşii rămaşi din anii regimului comunist nu îşi au locul în România modernă (VIDEO)

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 01 Dec 2020, 18:19
Adrian Zuckerman: Guvernul Orban a aplicat reforme pentru a smulge din rădăcini corupţia. Baronii roşii rămaşi din anii regimului comunist nu îşi au locul în România modernă (VIDEO) Captură Video - U.S. Embassy Bucharest / Facebook Politică

Adrian Zuckerman, ambasadorul Statelor Unite ale Americii la București, a lăudat Guvernul Orban, de Ziua Națională a României, deoarece a aplicat reforme pentru restaurarea statului de drept și pentru combaterea corupției. Zuckerman a mai spus că, în România modernă, „corupţia endemică şi baronii roşii rămaşi din anii regimului comunist nu îşi au locul”.

 

Adrian Zuckerman laudă activitatea Guvernului PNL în combaterea corupției

 

Guvernul Orban a aplicat reforme pentru a restaura statul de drept – afectat de guvernul anterior – şi pentru a ‘smulge’ din rădăcini corupţia. Corupţia endemică şi baronii roşii rămaşi din anii regimului comunist nu îşi au locul în România modernă”, a declarat Adrian Zuckerman, în mesajul video transmis cu ocazia Zilei Naționale României.

Adrian Zuckerman: Guvernul Orban a aplicat reforme pentru a smulge din rădăcini corupţia. Baronii roşii rămaşi din anii regimului comunist nu îşi au locul în România modernă

Zuckerman a precizat„Statele Unite vor continua să sprijine evoluţia României ca lider la nivel regional şi european”.

Nu e prima dată când diplomatul face referiri la „baronii roșii”. În octombrie, el a lăudat astfel rezultatul alegerilor locale din luna precedentă, câștigate de PNL:

„Poporul român continuă să se elibereze din cătuşele moştenirii corupte lăsate în urmă de regimul comunist. În urmă cu doar două săptămâni, am fost martorii unui proces electoral care a continuat să pună distanţă între naţiune şi „baronii-tâlhari” roşii care au manipulat legea pentru a-şi umple buzunarele, în detrimentul poporului român, pe care au fost aleşi să îl deservească”.
 A stat în casă cu un coif vechi de 2500 ani, găsit în Siret. Apoi, mascaţii i-au bătut la uşă şi i-au spus ce e coiful, de fapt. A "îngheţat" !

Citeşte mai multe despre:   Adrian Zuckerman,   ambasadorul statelor unite,   ambasador SUA,   Guvernul Orban,   PNL,   PSD,   baroni rosii